Damijano David je lepak za sve žene, ima brata koji je preslikan on: Pravi je šmeker! (FOTO)

25.05.2021

13:37 >> 19:24

0

Frontmen italijanske rok grupe koja je ove godine odnela pobedu na Evroviziji je očarao nežniji pol, a njegov brat je lepotan

Damijano David je lepak za sve žene, ima brata koji je preslikan on: Pravi je šmeker! (FOTO)
Copyright Foto: Profimedia

Damijano David, pevač grupe „Måneskin” koja je odnela pobedu na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije” privukao je veliku pažnju javnosti, kako glasom, a tako i stasom, a ono što malo ko zna jeste da ima brata koji je gotovo preslikan kao i on.

Damijanov brat se zove Jakopo David i likom i te kako podseća na evrovizijskog pobednika. Obojica preferiraju takoreći rokerski fazon, vole dužu kosu, zaljubljeni do ušiju u svoje nežnije polovine i obojica su mršavi.

O svemu što smo naveli možete se uveriti ukoliko pogledate narednu fotografiju.

Podsetimo, Damijanovo učešće na Evroviziji propratili su skandali poput onih što je poljubio u usta svog gitaristu na sceni, ubrzo su se “pojavile” i njegove golišave fotografije, a onda su ga optužili i da je konzumirao psihoaktivne supstance, ali nakon što je bio podvrgnut testiranju, dokazano je da nije pozitivan na narkotike.

– U “Zelenoj sobi” se nije koristila droga i smatramo da je slučaj zatvoren. Uznemireni smo jer su spekulacije koje su dovele do lažnih vesti zasenile duh događaja i nepravedno uticale na bend. Želimo još jednom da čestitamo grupi “Maneskin” i želimo im ogroman uspeh – navodi se u saopštenju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike