Pristižu zvanice na Anastasijin rođendan, Ceca došla među prvima: Na jednom joj je javno čestitala

25.05.2021

18:31 >> 20:00

0

Autor: Marija Mitić

Mlada pevačica večeras proslavlja 23. rođendan u jednom renomiranom beogradskom restoranu

Pristižu zvanice na Anastasijin rođendan, Ceca došla među prvima: Na jednom joj je javno čestitala
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović danas proslavlja 23. rođendan, povodom kog je upriličila proslavu sa brojnim zvanicama, u jednom renomiranom beogradskom restoranu.

Gosti se polako okupljaju, a među prvima došla je Anastasijina majka, Svetlana, kao i njen dečko Bogdan Srejović. Ipak, Ceca i Bogdan nisu došli zajedno, već je on bio u drugom autu zajedno sa Bogdanom Ražnatović.

24sedam

Za ovu priliku Ceca je obukla kratku ljubičastu haljinu sa srebrnim detaljima, dok je kosu vezala u visoki rep.

Ceca je ovom prilikom za medije otkrila šta je poželela ćerki za njen 23. rođendan, dok je poklon ostao misterija odnosno “privatna stvar”.

– Poželela sam joj ono osnovno, kao i svaka majka što poželi svom detetu za rođendan. Meni je to zaista najvažnije i želela bih ovako javno da joj čestitam i izdavanje dve nove pesme. Presrećna sam, jer je ona presrećna – kaže Ceca i dodaje da neke pevačice više liče na nju, od njene sopstvene ćerke.

– Prirodno je da malo podseća na mene, meni lično ne. Mislim da ima potpuno svoj pečat, svoj identitet daje pesmama. Sviđaju mi se obe, ali mi se više sviđa “Izvini”, komentarisala je Ceca Anastasijine nove pesme.

Pored Cece i porodice Ražnatović ali i Ocokoljić, na ovaj “party” pristižu i brojni pripadnici naše javne scene, među kojima su Marina Visković, Aleksandra Mladenović, Viktor Živojinović, Stevan Radivojević i drugi.

24sedam

Podsetimo, Anastasija je danas, na dan rođendana, objavila dve pesme, koje nose naziv  “Izvini” i “Gotovo”, a koje već pretenduju da postanu hitovi.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike