Trebalo je da budu oskudnije obučene: Đorđe David smatra da su „Hurricane” uništili kostimi

25.05.2021

21:00 >> 20:37

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je istakao da smatra da je Evrosong sekta

Trebalo je da budu oskudnije obučene: Đorđe David smatra da su „Hurricane” uništili kostimi
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač i stalni član žirija “Zvezda Granda”, Đorđe David, prokomentarisao je ovogodišnje takmičenje za “Pesmu Evrovizije”.

On je manifestaciju nazvao “sektom” pa obrazložio zbog čega smatra da su kostimi “uništili” naše predstavnice – devojke iz grupe “Hurricane”, te dodao da je trebalo da ove tri pevačice nastupe u malo “slobodnijem izdanju”.

– To je takmičenje koje odavno nije muzika, to je određena sekta koja je izgubila smisao da se vodi kao muzička manifestacija. Ali, opet je pobedila muzika, sviđaju mi se pobednici. Sviđa mi se Portugal, Italijani, Malta, Island, pa i Rusija mi se dopala, ali generalno mislim da su naše devojke negde u bazi neozbiljno shvaćene. Mi smo jedini imali “ribe”, u najpozitivnijem smislu te reči, i mislim da je hiljadu nekih grešaka napravljeno. Ali, ako smo već slali “ribe”, onda smo trebali da ih, što bi rekli amerikanci “dress them naked”. (obučemo tako da budu nage) Videlo bi se da su one najlepše žene u celom takmičenju, najvatrenije, najsrčanije. Kostimi su to apsolutno sakrili, i poprilično ih unakazili i oštetili.

Đorđe David
Foto: 24sedam/ Goran Sivački

– Za Evroviziju bih dodao da je to jedna politička manifestacija, zbog čega se i glasa tako kako se glasa – rekao je on danas za medije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike