Karleuša žestoko udarila na Cecu: Veličali su zatvorsku pticu, a sada nikog ne interesuje (FOTO)

26.05.2021

09:22 >> 11:42

0

Mala od skandala oglasila se nakon što je Cecina ćerka Anastasija Ražnatović proslavila 23. rođendan u jednom beogradskom lokalu

Karleuša žestoko udarila na Cecu: Veličali su zatvorsku pticu, a sada nikog ne interesuje (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Karleuša ponovo je udarila na Svetlanu Cecu Raćnatović, s kojom se  već godinama sudi!

Mala od skandala oglasila se nakon što je Cecina ćerka Anastasija Ražnatović proslavila 23. rođendan u jednom beogradskom lokalu. Ona je na svom Instagram nalogu ponovo napisala šta misli o Ražnatovićki, s kojom je trenutno u nekoliko sudskih sporova.

– Godinama sam se sudski branila od perfidnih napada ove žene, nisam mogla da razumem Srbiju koja je u prošlosti veličala nekog poznatog po kriminalu i nanogici, ženu koja je bila usko povezana sa ubicama Zorana Đinđića, ženu ratnog zločinca koja živi u kući sazidanoj od pobijenih i opljačkanih Bošnjaka, Hrvata, Srba… Bila sam u fazonu „WTF” Srbijo?! Bolela me je nepravda jer su mediji perfidno mene uvek pokazivali kao negativca iako mrava nisam zgazila a veličali ovu zatvorsku pticu koja je na račun tobožnjeg patriotizma i velikosrpstva skupljala jeftine poene primitivaca. Sada, kada je vidim ovakvu, sada kada nikog više ne interesuje, sada kada peva pod šatorom i po kafićima, sada kada postoji u medijima samo ako se zakači za mene, osećam sažaljenje. Vreme i karma reše sve – napisala je Karleuša.

Printscreen

Podsetimo, jedan od poslednjih razloga zbog kog se Jelena obrušila na Cecu bio je Đorđe Balašević, te je tada napala njenog sina Veljka.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike