Izdat nalog za hapšenje Merilina Mensona: Oglasila se policija iz Nju Hempšira!

26.05.2021

10:47 >> 11:47

0

Prema njihovoj izjavi, pevač i njegov tim su već neko vreme upoznati sa situacijom, ali on nije odgovarao ni na kakve optužbe

Izdat nalog za hapšenje Merilina Mensona: Oglasila se policija iz Nju Hempšira!
Copyright Merilin Menson Profimedia

Policija u američkoj državi Nju Hempšir izdala je aktivni nalog za hapšenje pevača Merilina Mensona, u vezi sa optužbama za napad. Roker rođen kao Brajan Hju Varner optužen za dve tačke „prekršaja jednostavnog napada klase A”, koji su uključivali videografa tokom koncerta u Gilfordu 2019. godine, a kako policija objašnjava – ti navodni napadi nisu s*ksualne prirode, napominje BBC. U izjavi, policija je istakla da su pevač i njegovi agenti „već neko vreme bili upoznati sa nalogom”, ali da se on nije potrudio da se vrati da odgovori na optužbe.

Dodaje se da svaka optužba predviđa moguću zatvorsku kaznu kraću od godinu dana, kao i novčanu do 2.000 dolara. Muzička zvezda nije se javno oglašavala po ovom pitanju.

Merilin Menson Profimedia

Podsetimo, ranije ovog meseca pokazalo se da je Mensonova bivša pomoćnica Ešli Volters tužila pevača, navodeći da ju je s*ksualno uznemiravao. Njen pravni tim tvrdio je da je roker bio „zastrašujuć i nasilan šef koji je rekao prijateljima da mogu da pipaju i poljube gospođu Volters i naterao je da radi 48 sati zaredom.”

Mensonova uptrava „žestoko je negirala bilo kakve optužbe za napad”, kao i on sam, rekavši da su to „užasna iskrivljenja stvarnosti”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson)

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike