Aca Lukas surovo o plasmanu Hurricane, a onda komentarisao i Elektru Elit: Ne mogu, streljajte me!

26.05.2021

10:48

0

Pevač tvrdi da organizacija za Pesmu Evrovizije nije dobra, a zatim se osvrnuo na popularnu transrodnu pevačicu koja je u studiju u Novom jutru gostovala pre

Aca Lukas surovo o plasmanu Hurricane, a onda komentarisao i Elektru Elit: Ne mogu, streljajte me!
Copyright Aca Lukas Toxic

Tema Evrovizije i dalje je aktuelna, naročito u svetu estrade, a o nastupu naših predstavnica “Hurricane” rekao je šta ima i Aca Lukas.

On je Ksenijin, Ivanin i Sanjin nastup ocenio na nekim poljima pozitivno, ali mu se mahom ne dopada, recimo, kakave su kostime imale. On tvrdi i da sa pripremom srpskih predstavnika za ovo prestižno takmičenje nije bilo sve kako treba.

– Napravile su sve što su mogle. Dobra je je bila energija, a sve ostalo loše, a to ne zavisi od njih – započeo je Lukas u “Novom jutru”, a zatim objasnio zašto tako misli.

Hurricane Profimedia

– Mi ne vidimo pripremu cele priče. Naši ljudi idu tamo turistički, očigledno da tamo nešto škripi – smatra pevač, ali je i istakao i da su dale sve od sebe.

– Pesma je mogla da bude i bolja, a možda i nije! One su lepe devojke, obukli su ih tragično, nije do njih. Stajling nije do njih kao i lakovane čizme iz devedesetih… Sve je užasno – iskreno je kao i uvek ocenio Lukas.

Pre njega u emisiji je gostovala i transrodna pevačica Elekte Elit, koja je priznala da se bavi prostitucijom, a Aca je bez dlake na jeziku otvoreno rekao šta misli o tome.

Elektra Elit Instagram screenshot

– Ne znam šta da kažem, raspravljamo o ravnopravnosti i to smo prihvatili. Ali ne moram da pričam o nekome ko je pola života bio muškarac, a sada hoće da bude žena. Neću da pričam o tome, ja takve osobe ne mogu da prihvatim, izvinite, ne mogu. Streljajte me – zaključio je on.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike