Daj da promenimo nešto u Srbiji, zemlji seljaka: Dinčina supruga zbog objave na meti oštrih kritika

26.05.2021

14:16 >> 14:18

0

Autor: D. Božović

Pevačeva žena izazvala je gnev korisnika društvenih mreža, a kada su usledili negativni komentari, Jelena je isključila svako oglašavanje na spornu objavu

Daj da promenimo nešto u Srbiji, zemlji seljaka: Dinčina supruga zbog objave na meti oštrih kritika
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga poznatog pevača Milana Dinčića Dinče, Jelena Dinčić, izazvala je veliku pažnju javnosti novom objavom na društvenoj mreži Instagram iznoseći negativan stav o temi koja se obrađivala u udžbeniku za Biologiju.

Naime, listajući knjigu, Jelena je naišla na poglavlje u kojem se objašnjava polni i rodni identitet, a ovom definicijom je pevačeva supruga bila zgrožena, te je iznela stav koji se podelio njene pratioce. Iako su je mnogi podržali, bilo je i onih koji su joj uputili kritike, zbog čega je Dinčićka isključila komentare na ovu fotografiju.

Srbijo, šta misliš o ovome? Ja osećam strašan poraz nas kao naroda i roditelja, osećam sramotu, osećam veliku odgovornost prema svojoj deci da nešto i nekako promenimo u Srbiji, zemlji seljaka, na brdovitom Balkanu – napisala je Dinčina supruga u opisu fotografije na Instagramu, iz čega možemo zaključiti da joj je zasmetalo gradivo iz osnovne škole, a bilo je i negativnih komentara.

– Srbijo, šta misliš o ženi koja je radila u medijima, a ima stav zatucane babe iz sela Babušnica! Toliko je primitivno i glupo od tebe što si ovo napisala, da nemam reči – glasio je odgovor jednog pratioca, nakon čega je Jelena zabranila komentarisanje, a potom se ponovo izjasnila o spornoj temi koja je izazvala lavinu komentara.

Printscreen Instagram/_jelena_dincic

Međutim, Dinčina supruga se tu nije zaustavila, pa je jasno stavila do znanja da joj smeta sve izvan tradicionalnih okvira.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike