Peh Filipa Čukanovića nasmejao region! Prekinuo program, pa uputio izvinjenje (VIDEO)

26.05.2021

18:16 >> 18:51

0

Voditelj Jutarnjeg programa TV Prva je tokom izveštavanja o svim aktuelnostima iz naše zemlje doživeo malu neprijatnost

Peh Filipa Čukanovića nasmejao region! Prekinuo program, pa uputio izvinjenje (VIDEO)
Copyright M.M./ATAImages

Voditelja Filipa Čukanovića je tokom jutarnjeg programa zadesio mali “peh”, kada je tokom saopštavanja vesti u uživo programu kinuo, zbog čega se izvinjavao širokom milionskom auditorijumu.

Naime, dok je voditelj Jutarnjeg programa TV Prva izveštavao o aktuelnostima iz zemlje, on je kinuo, a na društvenoj mreži Instagram je obelodanio zbog čega se to dogodilo. Čukanović se neposredno pred ulazak u studio brijao, zbog čega je dobio iritaciju koja mu je zasmetala kada je izašao pred kamere. Kada je došlo do ove pomalo neprijatne i smešne situacije, voditelj se izvinio auditorijumu, a potom uredno nastavio da vodi program.

– Brijem se pre ulaska u studio iiii pogledajte šta mi se dogodi prvi put u životu – napisao je Čukanović u opisu snimka uz emotikone koji plaču od smeha.

Ono što smo naučili iz Čukanovićevog primera jeste da se ništa ne radi u zadnji čas. Sve u svemu, voditeljev potez je sve slatko nasmejao kraj malih ekrana, a čini se ponajviše koleginicu Mariju Tabaković.

Podsetimo, Čukanović je nedavno u intervjuu za 24sedam priznao da je i te kako posvećen karijer, ali i da je pravi radoholik.

– Jesam, mada umem da se isključim od svega. Znam tačno kada je dosta i kada sam preterao. Kada budem preumoran, onda kažem da ne mogu više, tada nisam dobar ni za sebe ni za kompaniju. Onda se odmorim. Poslednjih godinu dana na polju karijere je bilo sve dobro, ali dosta turbulento. Ovo leto ću stvarno morati da napunim baterije, jer će početi da mi utiče na zdravlje.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike