Optužen za krađu! Buba Koreli ponovo u centru skandala zbog pesme

28.05.2021

08:15 >> 10:46

0

Autor: Marija Mitić

Nakon objavljivanja vulgarne fotografije, kao i one na kojoj su mnogi mislili da konzumira marihuanu, reper opet iznenađuje

Optužen za krađu! Buba Koreli ponovo u centru skandala zbog pesme
Copyright Printscreen Instagram/ Bubakoreli

Reper Buba Koreli ne prestaje da niže skandale, pa je nakon objavljivanja vulgarne fotografije, kao i one na kojoj su mnogi mislili da konzumira marihuanu, napravio još jedan.

Naime, njegova pesma “Gluh i nijem” skinuta je sa Jutjub platforme, a smatra se da je Buba nedozvoljeno preuzeo muziku hita  “Roses” (Imanbeck Remix) koji je objavio Saint JHN, a koja je do skoro bila na vrhu svetskih top lista.

Iako pesma neodoljivo podseća na inostrani hit, pa se čak i spominju ruže kao u originalnoj verziji, Buba se nije libio da potpiše samo sebe kao autora i tako dovede slušaoce u zabludu. Ipak, onima koji su primetili da je pesma plagijat nije trebalo mnogo da repera prijave, nakon čega mu je pesma uklonjena.

Printscreen Instagram/ Bubakoreli

Ovo nije prvi put da se Buba i Džala Brat služe ovakvim radnjama, već su to činili i ranije, kao i u pesmama koje su prodavali drugim izvođačima, zbog čega su oni dospevali u probleme.

Podsetimo, pravi skandala nastao je nedavno kada je Buba na svom Insta-storiju objavio fotografiju na kome mu se vidi polni organ. Spornu sliku reper je brzo obrisao, međutim naišao je na gnev mnogih koji su se zalagali za to da mu Instagram profil bude obrisan.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike