Zorica Brunclik se posle 20 godina trijumfalno vratila na RTS: Sa Kemišom održala mini-koncert

28.05.2021

13:45 >> 13:29

0

Sinoć je održano finale Sabora narodne muzike Srbije gde je najveću pažnju javnosti privukla Zorica koja se pojavila kao specijalna gošća

Zorica Brunclik se posle 20 godina trijumfalno vratila na RTS: Sa Kemišom održala mini-koncert
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Zorica Brunclik se nakog dve decenije pauze vratila na velika vrata medijskog javnog servisa kao specijalna gošća finala „Sabora narodne muzike Srbije“. Titulu utiska večeri podelila je sa Gordanom Šaulić koja je primila nagradu „Nacionalni umetnik“ u ime tragično nastradalog Šabana Šaulića.

Samom svojom pojavom na sceni, dve kume su zaokupirale pažnju svih prisutnih, bacivši u senku čak i same takmičare.

M.M./ATAImages

Brunclikova je uz pratnju svog emotivnog partnera Miroljuba Aranđelovića Kemiša priredila publici mini-koncert koji je trajao 20 minuta, pevajući svoje najveće hitovi, pokazavši još jednom pokazala zašto je jedna od najslušanijih i najtraženijih pevačica. 

Po završetku muzičkog dela, Brunclikova i Kemiš su takođe odlikovani najvećom esnafskom nagradom „Nacionalni umetnik“ koje im je u ime SEMUS-a kao organizatora Sabora dodelio domaćin večeri predsednik udruženja Dragiša Golubović. 

Antonio Ahel/ATAImages

– Jedan od mojih koncerata je nosio naziv „Moj zvezdani put“, simbolično, jer je put moja karijera, a zvezde su moje pesme, nagrade i priznanja, kojima zaista mogu da se pohvalim za ovih 46 godina. Ono što mogu veceras da kažem je hvala za ovako prestižno priznanje koje sam večeras dobila. To je još jedna zvezda na mom zvezdanom putu i potvrda da ono što sam radila tek treba da dokažem, jer je ovo prva trećina moje karijere. Baš sam skromna (smeh). Ja sam mlada, perspektivna i sad krećem u svet. Našu zemlju i region sam osvojila – rekla je sa osmehom na licu Brunclikova.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike