Za čiju pesmu glasate? Estrada dala gas: Nižu se balade, rep i poneki trep

28.05.2021

18:50 >> 20:13

0

Anastasija, Nikolija, Dara, Senidah i Milica su među prvima objavile numere koje se na listi najslušanijih singlova na Jutjub kanalu

Za čiju pesmu glasate? Estrada dala gas: Nižu se balade, rep i poneki trep
Copyright Printscreen Youtube/ RTS Šou program - Zvanični kanal

Čim su epidemiološke mere popustile, naše muzičke zvezde poput, Anastasije Ražnatović, Dare Bubamare, Millice Todorović, Senidah, Nikolije Jovanović brže-bolje su rešile da izdaju nove pesme, koje prete da će postati veliki letnji hitovi.

Nakon jednogodišnje pauze, pevačice su spremno čekale pravi trenutak kada će njihove numere ugledati svetlost dana, a nakon samo nekoliko sati po objavljivanju svaka od njih broji nekoliko stotina hiljada pregleda.

Prva je sezonu otvorila Nikolija Jovanović sa pesmom veoma intrigantnog naziva „Sve bih“. Kao i uvek, pevačica je bila na visini zadatka, svojim unikatnim stajlingom je doprinela da ovaj visokobudžetni spot izgleda još bolje. Pre tri nedelje je pomenuta numera ugledala svetlost dana, a danas broji preko dva miliona pregleda.

Za njom je to učinila i Senidah koja je počastila publiku sa dve nove pesme „Replay“ i „Balkanka“ koje je uradila u svom dobro prepoznatljivom maniru, a obe se nalaze na listi najslušanijih pesama.

– „Iskustvo se čuje, znanje je tu, emocija puca, ovo je vanserijski kvalitet“, „Meni je stvarno fascinantno kako je ona uspela za malo više od tri godine da već važi za legendu“, „Ona jedina eksperimentiše sa svakom novom pesmom, ženska je ponudila više stilova za tri godine nego neko za čitavu karijeru, ona je trendseter kako modni tako i muzički, 99% estrade samo štanca komercijalu i to je to, slabo se ko usudi da izbaci nešto drugačije i zato Senidah imaš moj naklon… Bravo bre… ona dovodi svetske trendove na naše prostore“ – bili su samo neki od komentara na račun pevačice.

Milica Todorović, koja je verne pratioce iznenadila baladom pod nazivom „Proći ćeš me ti“ koju je objavila 23. maja baš na dan kada je rođen njen bivši momak Petar Strugar. Pesmu je pre dve godine prvi put čula i tada je već znala da će biti njena, a sada je, kako kaže, pravi trenutak za to. Nakon samo pet dana od objavljivanja, pesma ima preko milion i po pregleda, zbog čega je pevačica i te kako ponosna.

U intervjuu za 24sedam ona kaže da svi mi imamo nekoga zbog koga patimo i ko nas boli, te smatra da će se u njenom singlu mnogi pronaći.

– Balade su zaista nešto posebno i one nekako meni dolaze u pravom trenutku, baš kada treba i svaka nosi neku poruku i mora da me dotakne u dušu. Ovu pesmu kada sam uzela pre dve godine ja sam se rasplakala. Ova pesma je nešto posebno. Nosi široku poruku, nije samo za ljubavne odnose, nego generalno za život. Pomislila sam na više osoba. Svi imamo te neke ljude u životu za koje želimo da nas prođu, možda ne skroz, ali samo u smislu da nas više ne bole.

Dan kasnije, 24. maja Dara Bubamara je objavila numeru veoma provokativnog naziva Bebe, ko te j*be, čime je najavila svoj povratak na muzičku scenu spremna da nastavi dominaciju u istom maniru kao i ranije. Za samo četiri dana ova pesma je ušla u trending najslušanijih numera na Jutjubu i zauzima 13. mesto, a u nastavku možete pročitati i kako glasi refren singla koji već na prvo slušanje takoreći ulazi u uši.

Ma bebe ko te j*be, ja noćas idem van
S prvim koga sretnem, a ti sedi sam
Ja neću da se raspa-raspadam
Ja neću da se raspa-raspadam…

Anastasija je počastila svoju publiku sa čak dve numere – „Izvini“ i „Gotovo“ zbog kojih je čak i imidž promenila. Obe pesme su izašle baš na dan njenog rođendana, a publika ih je odlično prihvatila i svaka od njih broji preko milion pregleda i obe su ušle u sami vrh trendinga na Jutjub kanalu. Ono što je karakteristično za obe numere jeste da se o modernim spotovima u kojima Ražnatovićevu možemo videti u dva izdanja – kao Šeron Stoun iz čuvenog filma „Niske strasti“, dok je drugom spotom oduševila  tinejdžere koji vole njene pesme.

Koja od pomenutih pesama je po vašem mišljenju najbolja? Pišite nam u komentarima svoj stav!

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike