Kao da su se dogovarale! Goca Tržan i Dragana Katić u identičnoj kombinaciji na snimanju emisije

31.05.2021

10:58 >> 11:26

0

Pevačica i voditeljka došle su u gotovo istim haljinama u Nikad nije kasno”, a zbog ovakvog stajlinga su se same akterke iznenadile

Kao da su se dogovarale! Goca Tržan i Dragana Katić u identičnoj kombinaciji na snimanju emisije
Copyright ATA Images/Antoni oAhel

Pevačica Goca Tržan su se na snimanju poslednje emitovane emisije muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno” pojavila u identičnoj odevnoj kombinaciji kao i voditeljka Dragana Katić. Njihov stajling je iznenadio sve, a i njih dve su bile u šoku kada su shvatile da su u došle u studio u gotovo istim haljinama.

Printscreen Youtube/Nikad nije kasno

Tržanova je bila u ulozi gostujućeg člana žirija, a tokom emisije je objasnila da uživa dok sluša talentovane ljude. Ono što je privuklo veliku pažnju javnosti jeste Gocina i Draganina toaleta koja je bila gotovo istog kroja i iste iste nijanse, zbog čega su bile meta komentara korisnika društvenih mreža.

Printscreen Youtube/Nikad nije kasno

Naime, njih dve su nosile haljine sa izrezom i alkom ispod vrata, a kojoj od njih dve ista stoji bolje procenite sami.

Printscreen/Nikad nije kasno

Podsetimo, Goca i njen suprug Radomir Raša Novaković godinama unazad pokušavaju da dobiju dete, a nedavno su bili u jednoj klinici u Pragu, ali ni ovoga puta pevačica nije uspela da zatrudni, zbog čega se mnogo razočarala.

– Ne znam ni sama više da li želim da pokušavam ponovo. Ja sam uvek otvoreno pričala o vantelesnoj oplodnji, kako bih ohrabrila sve parove da se bore, ali više nemam snage. Neka pričaju sada neki drugi ljudi, ja više ne želim. Mesecima pre odlaska na vantelesnu morate da odradite gomilu analiza. Na svakih nekoliko dana vade vam krv, pa rezultate morate da nosite kod doktora, pa opet u laboratoriju, pa opet kod doktora. I sve tako u krug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije – ispričala je Goca za „Informer”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike