Razočarana zbog neuspele vantelesne oplodnje: Goca Tržan odustaje od trudnoće

27.05.2021

09:47

0

Autor: N. Mijušković

Pevačica se nedavno vratila iz Praga, gde je veštačkim putem pokušala da ostane u drugom stanju, pa je ispričala zašto joj je sve to teško palo

Lena Marinković i Goca Tržan Instagram screenshot

Goca Tržan i njen suprug Radomir Raša Novaković nedavno su bili u jednoj klinici u Pragu, međutim, pevačica ponovo nije uspela da zatrudni, zbog čega se mnogo razočarala.

– Ne znam ni sama više da li želim da pokušavam ponovo. Ja sam uvek otvoreno pričala o vantelesnoj oplodnji, kako bih ohrabrila sve parove da se bore, ali više nemam snage. Neka pričaju sada neki drugi ljudi, ja više ne želim – kaže Goca, te je zatim objasnila kako sve funkcioniše.

Goca Tržan i Raša Novaković Instagram/ Printscreen

– Mesecima pre odlaska na vantelesnu morate da odradite gomilu analiza. Na svakih nekoliko dana vade vam krv, pa rezultate morate da nosite kod doktora, pa opet u laboratoriju, pa opet kod doktora. I sve tako u krug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije – dodala je Goca. Ona je ispričala kakve je tegobe imala zbog procesa kom se podvrgla u želji da sa Rašom dobije dete.

– Dešava mi se da sva oteknem, podivljaju mi hormoni. Uvek sam bila psihički jaka, ali mi je bilo veoma teško svaki put kad oplodnja ne uspe, kad se ništa “ne zakači” – zaključila je Goca za “Informer”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju –24sedam.rs

pročitajte još

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti