Jelena Karleuša brutalno odgovorila ženi koja se pobunila što je Džej sahranjen u Aleji: Njene reči se prepričavaju!

12.12.2020

12:54 >> 12:44

0

Pevačica je morala da reaguje kada je videla komentar koji joj se nije dopao

Jelena Karleuša brutalno odgovorila ženi koja se pobunila što je Džej sahranjen u Aleji: Njene reči se prepričavaju!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Legendarni pevač Džej Ramadanovski sahranjen je juče, 11. decembra, u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, gde ga je na večni počinak ispratilo nekoliko stotina ljudi.

Nakon sahrane, u 20 časova uveče na Dorćolu je organizovan mini-koncert u pevačevu čast, na kom su se takođe okupile stotine ljudi koje su uglas pevale njegove najveće hitove.

Korisnici društvenih mreža danima su se opraštali od njega, ali ipak ima i nezadovoljnika, kojima se ne dopada što je Džej sahranjen u Aleji zaslužnih građana.

Jedan takav komentar korisnice Instagrama razbesneo je Jelenu Karleušu koja je morala da odgovori na njega.

– Pored Meše Selimovića, Iva Andića, Milene Dravić i mnogih kultnih velikana… Džej, pevač, dobija grobno mesto u Aleji zaslužnih građana? Neka je njemu večna slava, ali ovo više nema veze s vezom. Poređenje sa tolikim naučnicima, piscima, sportistima, glumcima. Ovo je sve katastrofa – glasio je komentar.

Printscreen Instagram

Nakon toga Jelena joj je objasnila zbog čega o mestu na kom je Ramadanovski sahranjen ne treba raspravljati.

– Zato što je bio svetli simbol jednog mračnog vremena, zato što je svojim nesvakidašnjim glasom i talentom od takve narodne muzike napravio umetnost, zato što je bio pripadnik romske zajednice koji je uspehom pobio sve rasističke i malograđanske predrasude, zato što je život posvetio humanitarnom radu, zato što ga je ovaj narod voleo više od bilo koga drugog u vremenu mržnje i rata. Zato što je bio takav pevač da bi mu svako od onih koje si navela da su više vredni stegao ruku. Zato što je odrastao u domu, a umro kao legenda koja je ostavila trag na Srbiju i u srcima ovog naroda. E, zato je zaslužio – napisala je Karleuša.

Džejeva ćerka Marija podelila je ovaj komentar u okviru storija na Instagramu i zahvalila se pevačici na lepim rečima.

PROČITAJTE JOŠ:

Mina Kostić otkrila kako joj je saopšteno da je Džej preminuo: Počela sam da se tresem, da plačem, ne znam kako sam došla do kuće

Za oca je bila veoma vezana: Marija Ramadanovski oglasila se posle najtežeg dana (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike