Italijanski milioner i miljenik žena se revakcinisao u Beogradu: Đanluka Vaki kaže - ovde se osećam kao kod kuće (VIDEO, FOTO)

02.06.2021

08:48 >> 11:57

0

Dolaziću i kao DJ na festivale u Srbiju, rekao je novinarima italijanski plejboj.

Italijanski milioner i miljenik žena se revakcinisao u Beogradu: Đanluka Vaki kaže - ovde se osećam kao kod kuće (VIDEO, FOTO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Poznati italijanski influenser i biznismen Đanluka Vaki vakcinisao se u Beogradu 12. maja, a sada je ponovo došao u Srbiju kako bi se revakcinisao u Hali 3 Beogradskog sajma i odmah otkrio novinarima da ima srpske krvi i pobrao sve simpatije.

-Došao sam ovde na vakcinaciju, baš ovde jer se tu osećam kao kod kuće. I dolaziću kao DJ na festivale u Srbiju- rekao je novinarima italijanski milioner.

-Sa strane mog dede imam srpske korene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomešane krvi. Hvala, volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvek lepo dočekaju i veoma sam srećan. Ostaću dva dana i onda se vraćam – rekao je Đanluka.

Đanluka je sleteo u Beograd privatnim avionom, a dočekao ga je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Pogledajte fotografije.

 

I Đanlukina supruga manekenka Šeron Fonseka se takođe vakcinisala u Beogradu.

-Šeron je Amerikanka, u Italiji nije bilo moguće da primi vakcinu. Moja majka je veoma loše, imala je rak i operaciju, želeli smo da budemo sigurni – rekao je italijanski plejboj prisutnim novinarima među kojima je bila i ekipa 24sedam.

24sedam/Katarina Mihajlović

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić je izjavio da je ova poseta promocija našeg grada i turizma.

-Posle korone očekujemo da se vrate turisti. Hvala Đanluki što je došao u Beograd. Želim da se zahvalim premijerki koja je organizovala ovu posetu. Dogovorili smo da čim epidemilopke mere budu dozvoljavale da organizujemo jedan veliki koncert na kojem će on biti DJ.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike