Najlepše se osećam kada sam gola! Jelena Karleuša: Razbijam stereotipe kako treba da se oblači majka

02.06.2021

16:26 >> 16:46

0

Jelena Karleuša svojim provokativnim stajlinzima nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a pevačica uživa u tome

Najlepše se osećam kada sam gola! Jelena Karleuša: Razbijam stereotipe kako treba da se oblači majka
Copyright Jelena Karleuša, Antonio Ahel/ATAImages.

Pevačica Jelena Karleuša važi za modnu ikonu na našim prostorima, a ovom titulom bi se retko ko mogao pohvaliti. Svojim stajlinzima nikoga ne ostavlja ravnodušnim, često se postavlja pitanje da li ispod svojih odevnih kombinacija nosi donji veš i zbog čega provocira ne samo izgledom, već i izjavama.

Karleuša ne krije da dobija mnoštvo laskavih komentara, a sada otkriva ko joj je inspiracija za odevne kombinacije.

– Ne mogu da kažem da mi ne prija i da mi ne laska. Ja bih se zapitala da nije tako. Volim da budem neko ko je inspiracija, jer i ja često nalazim inspiraciju kod svetskih javnih ličnosti – rekla je Karleuša za „Grand News”, a potom objasnila šta je tajna njene bogate karijere:

Antonio Ahel/ATAImages

– Moj posao nije provokacija, moj posao je muzika. Ne postoji osoba koja je dovoljno provokativna da bude na vrhu 26 godina, ali ja sve što dotaknem pretvaram u biznis i to je talenat koji se stiče rođenjem, ne može se naučiti. Da iza toga nemam ozbiljnu karijeru i hitove ja ne bih bila ovde gde jesam. Mnogo je dobrih riba, mnogo je mlađih riba i onih koje žele da provokacijama nešto naprave, ali traju koliko i te provokacije. Volela bih da neko pokuša da traje i izgleda ovako posle 26 godina karijere ili sa 42 godine- objasnila je ona.

Ono što se svi pitaju jeste da li Karleuša ispod svojih provokativnih stajlinga nosi donji veš, ona je bila izričita.

– Ja uvek imam, a i kada nemam to zna cela nacija.

Antonio Ahel/ATAImages

Iako za svoja smernija izdanja, na društvenim mrežama, dobija mnogo pohvala na sceni se najviše voli da se oseća drugačije.

– Moram da budem brutalno iskrena, ja se najlepše i najprirodnije osećam kada sam gola. Ljudi mnogo vole moju modu i čekaju da se ja oblačim kako oni svi žele, a ja stvarno volim da razbijam stereotipe kako treba da se oblači majka dvoje dece žena supruga od 42 godine.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike