Uštedela za stan! Aleksandra Mladenović danas proslavlja 27. rođendan, sebe je počastila nekretninom

02.06.2021

19:33 >> 19:27

0

Pevačica ne krije oduševljenje što su ona i njene kolege počele sa nastupima, a iako se svi žale na finansijsku krizu, ona je sebe uspela stambeno da obezb

Uštedela za stan! Aleksandra Mladenović danas proslavlja 27. rođendan, sebe je počastila nekretninom
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Aleksandra Mladenović danas proslavlja svoj 27. rođendan u krugu prijatelja u jednom od prestoničkih lokala. U intervjuu za domaće medije, ona je otkrila kako je prethodnih meseci bilo bez publike, finansija i pesama.

– Mnogo teško! Kad sam se vratila na scenu i stala da pevam, nisam znala šta ću sa rukama, nisam znala neke tekstove jer nisam pevala godinu i po dana, samo sam se okretala ka bendu. Ubaciću i nove pesme u repertoar – ispričala je Aleksandra, pa dodala da bez obzira na to što svi pričaju o krizi, ona je uspela da kupi jednu nekretninu.

Antonio Ahel/ATAImages

– Ja sam uspela da uštedim, kupila sam i stan, nisam znala da ćemo prestati da radimo. Nisam u nekoj zavidnoj finansijskoj situaciju, nisam ni ja imala, ali preživljavala sam.

Prethodne mesece je provodila sa svojom porodicom kako bi nadoknadila sve ono što je propustila zbog brojnih nastupa.

– Mnogo više vremena sam provodila kod mame, mama je spremala i zato sam se ugojila puno. Navikli su sad da budem kod kuće, ali plašim se zbog hrane jer ne mogu da odolim i gojim se. Svakako da i ja znam da kuvam, tu nema problema.

Pevačica ne krije da nije našla srodnu dušu, ali kaže da je trenutno fokusirana na svoju karijeru i da će se prava ljubav desiti kada za to dođe vreme.

Antonio Ahel/ATAImages

– Nisam trenutno raspoložena za ljubav, pustili su nas da radimo, tako da sam fokusirana na to. Ne mogu da naručujem dečka, ljubav se prosto desi. Sve koleginice će sad da mi traže momka i muža. Kod mene nema nekih kriterijuma, bitno da je dobar čovek, da postoji hemija i da se mi razumemo. Ljubomorna jesam, ali do neke granice, kao i svaka žena. Ja sam sigurna u sebe, gledam da to što je moje bude samo moje – ispričala je Aleksandra za „Pink.rs”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike