Milica Todorović se gušila u suzama: Pogodile je majčine reči o deci, ali i nastupima (FOTO)

04.06.2021

07:15 >> 07:19

0

U emisiji Šok Tok pevačica je plakala kada su joj pustili snimak kako njena mama Jasmina govori o njoj i šta su joj želje

Milica Todorović se gušila u suzama: Pogodile je majčine reči o deci, ali i nastupima (FOTO)
Copyright Printscreen/ Šok tok

Pevačica Milica Todorović zaplakala je u emisiji “Šok Tok” kada je čula šta je o njoj govorila majka Jasmina.

Ni sama Milica nije očekivala da će je snaći jake emocije, te je u jednom trenutku počela da se guši u suzama.

– Deševalo se da tri puta nedeljno putuje za Beograd, dešavalo se da nemamo novac, da nemamo gde da prespavamo kad se završi takmičenje. Milica želi da peva u svom gradu, ali je niko do sada nije zvao. Ja bih želela da zapeva na našem trgu jer je ona to zaslužila – rekla je Jasmina, a zatim počela da priča i o privatnijim temama, koje su pevačicu dodatno uzdrmale.

– Želja mi je da imam još unučića, ona ima 30 godina. Moja najveća želja je da se ostvari u ulozi majke – poručila je Jasmina Todorović. Ona je rekla da nije bilo lako kada je Milica počinjala, pa je pevačica otkrila i tadašnju tešku finansijsku situaciju.

Printscreen/ Šok Tok

– Bilo je trenutaka kada sam spavala kod Jovane Pajić, kad nisam imala gde. Moja mama je divna, ja je obožavam, ona je pravi sagovornik. Ja sam neko ko je bio uvek vredan i najbolji u školi. Nije bilo lako, ljudi često znaju da komentarišu da sam muškobanjasta, da ne umem da se ponašam damski. Oni ne znaju da je to moj štit. Ja sam osećala razne energije oko sebe i izgradila sam štiti oko sebe. Ja sam počela sa 14 godina, sa 18 sam snimila prvi album. Razne ljude sam sretala u životu. Na nastupima kad momci dođu da se slikamo, njima se ruka trese i tako se zaštitim. Nikad nisam imala neku neprijatnu situaciju – istakla je Todorovićeva, a onda joj je pušten i video snimak sestrića Danila, koga je ona takođe komentarisala.
– Ovo je moja prva ljubav, kad treba da izbacim neku brzu pesmu ja njega pozovem i pitam ga za mišljenje – dodala je Milica u suzama.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike