Šaban bi danas bio najsrećniji na svetu! Goca Šaulić oženila unuka: Osećanja su se mešala ceo dan (FOTO)

04.06.2021

11:47 >> 15:22

0

Romantično slavlje par je organizovao na Paliću usred vinograda, a ceremoniji su prisustvovali samo kumovi i najuža porodica

Šaban bi danas bio najsrećniji na svetu! Goca Šaulić oženila unuka: Osećanja su se mešala ceo dan (FOTO)
Instagram

Unuk pokojnog pevača Šabana Šaulića, fudbaler Luka Adžić, vezu sa Aleksandrom Ličinom krunisao je brakom, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži. Odlučili su da sudbonosno “da” izgovore na Paliću, okruženi vinogradima.

Zbog epidemioloških mera, par je izabrao da taj divan trenutak provede u najintimnijoj atmosferi, okružen kumovima koji su ih venčali, kao i članovima uže porodice, među kojima su bili Lukini roditelji Sanela Šaulić Mirković i Ivan Adžić, tetka Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković, kao i baka Goca. Šaban Šaulić je tokom života pevao na bezbroj veselja, ali ovo najdraže, nažalost, nije dočekao.

Šaban i Goca Šaulić Instagram/ Printscreen

– Tokom čitavog dana u nama su se mešala osećanja, s jedne strane bili smo presrećni da vidimo Luku kako počinje novo poglavlje svog života, a sa druge, žao nam je što Šaban to nije dočekao da vidi. Luka je bio naša prva radost i Šaban je sa njim uvek imao poseban odnos, tako da sam sigurna da bi danas bio najsrećniji na svetu. Život svakako mora ići dalje, a pošto će naš Luka i njegova Aleksandra uskoro postati roditelji, pred nama je još dana neizmerne sreće i ponosa – rekla je Goca Šaulić za Objektiv.
Luka i Aleksandra će krajem juna postati roditelji i dobiti ćerku, a srećnu vest su objavili krajem marta.

Instagram printscreen/ aleksandra.licina

– Očekuje nas još puno lepih trenutaka sa našom budućom ćerkicom i znam da ćeš biti najbolja mama na svetu. Radujem se svemu što dolazi – napisao je tada Adžić.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti