Aleksandra Mladenović otkriva detalje sa veridbe Kaće Grujić: Bila je šokirana, još nije ni svesna!

04.06.2021

15:08 >> 14:43

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je za 24sedam otkrila da li i ona priželjkuje ovakav romantičan gest

Aleksandra Mladenović otkriva detalje sa veridbe Kaće Grujić: Bila je šokirana, još nije ni svesna!
Aleksandra Mladenović - Copyright ATAImages/A.A.

Pevačicu Katarinu Grujić prošle noći, u romantičnoj atmosferi zaprosio je njen dečko, fudbaler Marko Gobeljić.

Marko je za Katarinu pripremio posebno iznenađenje, u kome su učestvovali njihovi prijatelji, a koji je ganuo sve prisutne.

Ovom romantičnom činu prisustvovala je Katarinina drugarica, pevačica Aleksandra Mladenović, koja je za 24sedam otkrila kako je sve proteklo, pa nam rekla da je i sama imala tremu.

– Imala sam tremu! Dok smo čekali da Kaća stigne počela sam sva da se tresem! Mogu da zamislim kako bi bilo tek Kaći, da je samo znala. Zato ona nije imala tremu, ali mi jesmo. Svi su je kod kuće izbegavali tog dana, samo da ništa ne predoseti, nije imala pojma šta se događa – kaže nam Aleksandra i dodaje da je vešto od Kaće čuvala tajnu o veridbi koja će uslediti.

– Ja sam znala za iznenađenje, znala sam da će da je veri, ali sam čuvala tajnu. Nisam učestvovala u pripremi iznenađenja. Bila sam toliko umorna posle svog rođendana, zaista ne bih ustala i izašla ni za šta na svetu… Ali, s obzirom da je u pitanju bio tako lep povod ja sam morala, tako mrtva umorna, da ustanem i odem. Marko je to sve spremio odlično, prelepo – kaže nam Mladenovićeva pa otkriva kako je reagovala Katarina, kao i da li je pustila suzu radosnicu.

– Kaća se potpuno šokirala. Nije plakala, ona je ipak neko ko retko plače, nju ne možemo videti da plače. Ali bila je presrećna, bila je šokirana! Ona još nije ni svesna da je verena, verovatno će tek danas ili sutra to da shvati. Mi smo svi bili srećni zbog nje, plakali smo od sreće – kaže Aleksandra koja je nedavno pozirala u venčanici, pa ispod ove slike koju je objavila na Instagramu, napisala da jedva čeka da se uda. Zbog toga smo je upitali da li i ona priželjkuje veridbu kao i da li bi volela da joj partner priredi iznenađenje poput onog koje je Gobelja pripremio Katarini.

– To bih prepustila mom muškarcu, ne bih ja razmišljala o tome kako će to izgledati. Naravno, volim iznenađenja, kao i svaka žena, ali, videćemo – kaže Mladenovićeva za 24sedam.

Samo veče pre Katarinine veridbe, Aleksandra je proslavila 27. rođendan napravivši veliku žurku. Pevačica je zadovoljna kako je sve proteklo, i ističe da su svi gosti bili veseli do ranih jutarnjih sati.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike