Suze radosnice u „Zvezdama Granda”! Učesnikov otac podigao voditelja, on povikao: Popoviću, pomagaj!

05.06.2021

07:15 >> 22:19

0

Filip Jovanović je u sinoć obezbedio sebi plasman u naredni krug i potpisivanje devetgodišnjeg ugovora sa Grandom, zbog čega su on i njegov tata bili presre

Suze radosnice u „Zvezdama Granda”! Učesnikov otac podigao voditelja, on povikao: Popoviću, pomagaj!
Copyright Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Sinoćna emisija „Zvezde Granda” bila je puna suza radosnica i to zbog toga što je ovaj krug takmičenja bio odlučujući za pojedine učesnike. Naime, prolazak u četvrtfinale značio je potpisivanje devetogodišnjeg ugovora sa Grand produkcijom.

Tokom poslednje emitovanog serijala u duelu su nastupali Zorja Pajić i Filip Jovanović koji su svojom izvedbom fascinirali žiri, te su i jedno i drugo dobili isti broj glasova. Žiri je preglasavanjem odlučio da u naredni krug ide muški kandidat, zbog čega je on zaplakao od sreće.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Filip je najpre prišao svom mentoru Draganu Stojkoviću Bosancu, zagrlio ga, pa briznuo u plač, a on mu je pružio podršku i čestitao mu na postignutom uspehu i dobro izvedenom nastupu.

– Bravo, momče! Tako se peva – poručio je ponosno mentor Jovanoviću.

Ova scena dirnula je sve članove žirija, pa i tatu učesnika koji je takođe pustio suzu radosnicu, a zatim od sreće podigao voditelja.

– Popoviću, pomagaj! Niko me nije nosio 55 godina! – našalio se Voja Nedeljković.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Inače, Filipov otac se zahvalio svim članovima žirija koji su glasali sa njegovog naslednika, a potom i pohvalio Jelenu Karleušu.

–  Ja sam frapiran njenim poznavanjem narodne muzike. Pratio sam, gde god je Filip poentirao večeras, ona je odreagovala. Svaka čast – rekao je tata.

–  Pa ja sam Lela Vranjanka iz Čelebića – odgovorila je Jelena, dok se Popović našalio i dodao da ona reaguje svaki put kad joj Bosanac da 200 evra.

– I treba da plačete, kao što je i vaš sin večeras pokazao suze radosnice – poručila mu je Jelena, pa se obratila Filipu:

– Ne da si pevao, ne da si frajer, ne da si smršao, ne da imaš boju glasa, zaslužio si prolazak, sve ti je na ruku išlo. Čestitam tati što ima ovakvog sina. I ovo nema veze sa muzikom već sa srcem. Tata je presladak, poljubac za tatu i veliko bravo za Filipa – završila je Jelena.

Jelena Karleuša Printscreen ,,Zvezde Granda”

Podsetimo, u šestom krugu Zorja se predstavila publici numerama „Jesen u meni” i „Crno i belo”, dok je Filip otpevao „Ne kuni me, ne ruži me majko” i „Zbog tebe moma ubava” i ovim pesmama obezbedio direktan prolazak u četvrtfinale.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike