Dok mu druge devojke pišu, Damijano David uslikan sa dugogodišnjom izabranicom (FOTO)

21.06.2021

13:52 >> 14:08

0

Pevač grupe Måneskin” zapao je za oko pripadnicama nežnijeg pola, te često na račun svog izgleda dobija najlepše komplimente

Dok mu druge devojke pišu, Damijano David uslikan sa dugogodišnjom izabranicom (FOTO)
Copyright Profimedia

Ovogodišnji evrovizijski pobednik Damijano David i njegova izabranica Đorđa Soreli privlače veliku pažnju medija, te su prethodnih dana sva svetla reflektora uperena u njih.

Naime, paparaci su frontmena grupe „Måneskin” i njegovu nežniju polovinu uslikani u šetnji, a ono što je svima zapalo za oko jeste stajling ovog zaljubljenog para. Budući da je Damijano poznat kao čest gost na revijama mnogih modnih kuća, jasno je da i te kako specifičan stil oblačenja.

Ovoga puta on se odlučio za sako i pantalone, u istom karirano – prugastom dezenu, koji je iskombinovao uz crnu majicu sa printom i belim starkama.

Profimedia

Njegova devojka, poznata influenserka Đorđa je obukla belu haljinu koja je lepršala oko nje, crne papuče i tašnu sa ukrasnim lančićem.

Podsetimo, David je pobrao sve simpatije nežnijeg pola tokom 65. Eurosonga, a mnoge devojke mu gotovo svakodnevno u komentarima na društvenim mrežama ostavljaju komplimente iako je on u dugogodišnjoj vezi sa Sorelijevom.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike