Kad sam videla da je ona zakazala turneju, morala sam i ja: Dara Bubamara o povratku na scenu

06.06.2021

16:22 >> 16:33

0

Pevačica je nedavno objavila singl koji je za kratko vreme ušao u trending, a kako kaže veliki uticaj da se vrati na scenu je na nju imala Selin Dion

Kad sam videla da je ona zakazala turneju, morala sam i ja: Dara Bubamara o povratku na scenu
Dara Bubamara, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dara Bubamara je u emisiji „Premijera – Vikend specijal“ sumirala utiske o prethodnoj godini, epidemiloškoj situaciji koja je mnogima otežala život, ali i o novoj provokativnoj pesmi koja je nedavno ugledala svetlost dana.

Sve u svemu Dara kaže, da je njoj karantin doneo novu ljubav i više vremena provedenog sa naslednikom što joj je i te kako falilo.

– Pozitivna sam, temperamenta, ali sebe tada nisam videla na televiziji da se smejem, ljudi su umirali. Ja prvo nisam imala dozvolu da idem nigde tokom karantina, posle sam imala jer sam vlasnik firme koja dobro funkcioniše u Srbiji, pa mi je trebalo, ali sam je koristila samo jednom. Meni je prvi period prijao, provodila sam vreme sa sinom, uživala sam, prva dva, tri meseca, pa su nas malo pustili, imali smo neke nastupe, pa su nas ponovo zatvorili a onda sam našla dečka, zaljubila se i eto (smeh). Tako da korona koliko je bila loša, na tom polju je bila lepa. Ja sam se bukvalno svaki drugi dan fenirala, frizer je morao da dolazi kod mene. Ja volim da sam i kući sređena, pa sam i nokte radila, ponašala sam se kao da je sve normalno, iako nije. Ta putovanja su me nekako učinila srećnijom, da malo pobegnem zaboravim na koronu – rekla je Dara, pa otkrila kako je bilo putovati s obzirom na epidemiološku situaciju:

Printscreen Youtube/Premijera

– Imali smo maske, vizire, tamo kad odeš nije trebalo ništa, ostrvo… Uživali smo bez vesti i tužnih priča, tada se to zaboravi. Iako je bilo predivno, nije bilo realno, a kada se vratiš kući čeka te realnost. Da nisam putovala, verovatno bih bila luda. Bila sam svuda, ali da vam kažem nešto, sada sam počela da pevam, odmah reklame, tri meseca unapred nastupi i nemaš više vremena da putuješ. I zato sam sad iskoristila, Dubai, Zanzibar, Maldivi, Turska. Maldivi su mi prelepi, nešto posebno mi je bio Zanzibar, čudno mi je bilo, nešto skroz drugačiji. Oni idu bosi, nemaju nikakvih problema, ja gledam i kažem ,,Da mi je mesec dana da budem u njihovoj glavi“.

Pevačica je u petak veče imala prvi nastup nakon pandemije, a sada otkriva ko ju je inspirisao da izbaci novu pesmu.

– Kad smo radili ovu pesmu, bilo je da ćemo da izdamo septembar, pa decembar, pa mart, nikako. A onda sam videla da je Selin Dion zakazala turneju 2021., ma ja kažem: ,,Moram ja da krenem“ – rekla je Dara kroz smeh u pomenutoj emisiji.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi