Sanja Đorđević se lepo provela kod Cece na slavlju: Bila sam mrtva pijana!

06.06.2021

19:34

0

Ona je rekla da joj je prvi rođendan Željka Ražnatovića bio prvi izlazak posle korone

Sanja Đorđević se lepo provela kod Cece na slavlju: Bila sam mrtva pijana!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nedavno je naša poznata pevačica Sanja Đorđević bila na proslavi prvog rođendana unuka Svetlane Cece Ražnatović, malog Željka Ražnatovića, pa je sada otkrila kako se provela.

Ona je gostovala u emisiji na televiziji “Pink”, pa je ispričala sve o slavlju na kome je bila cela estrada i o kome se danimo govorilo.

– Bilo je divno, ispratila sam sva njihova porodična dešavanja. Posle dužeg vremena sam bila na žurki, popila sam dve rakije i mrtva pijana sam bila. Udavila sam sve ljude, emocije su mi proradile. Toliko je bilo lepo! Ova pauza nam je pomogla da shvatimo koliko volimo muziku i jedni druge. Tamo sam se pojavila sa detetom, najsigurnija sam sa njom – rekla je pevačica kroz osmeh, a zatim istakla kakva je majka.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Bila sam dobar drug, ali uvek se znalo šta može, a šta ne. Moje kolege su malo strožiji roditelji, ali sve su to dobra i vaspitana, familijarna, odana deca. Uloga ćerke, sestre, majke, supruge i prijateljice su najbitnije. Sve ove godine sam se trudila da nikoga ne osramotim, dostojanstveno sam išla u život jer cenim sebe i svoju porodicu. Najbitnije mi je moje mišljenje, ako nisam zadovoljna znači da nisam uspela, a ja sam sve ove godine zadovoljna, vredna i čistog obraza, to je moj najveći uspeh – zaključila je Sanja.

Instagram/cecaraznatovic

Podsetimo, Veljko i Bogdana Ražnatović odlučili su da naprave gala proslavu u jednom prestoničkom restoranu povodom prvog rođendana svog naslednika. Među zvanicama, osim Sanje, bili su i Aca Lukas, Aleksandra Prijović, Saša Matić i mnogi drugi. Mali Željko imao je smoking sa crvenom leptir mašnom, koji je i njegov tata nekad nosio.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike