Rat Karleuše i ćerke Baje Malog Knindže: On je otac šestoro dece, intelektualac i gospodin

07.06.2021

15:34 >> 14:49

0

Karleuša smatra da je društvo koje zabavlja Mirko Pajčin ono koje će nas dovesti do dna, a njenom mišljenju se suprotstavila pevačeva ćerka

Rat Karleuše i ćerke Baje Malog Knindže: On je otac šestoro dece, intelektualac i gospodin
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša nije mogla da ostane suzdržana na saznanje da su njene kolege zvale na privatna slavlja pevača Mirka Pajčina poznatijeg kao Baja Mali Knindža, te ih je tom prilikom prozvala i uputila nimalo prijatne reči ovom estradnom umetniku, nazvavši ga primitivcem.

Iako Baja nije želeo da reaguje na Karleušine prozivke to je uradila njegova ćerka Liljana Pajčin, koja je poručila pevačici da je njen otac obrazovan i da izbegava da bude u centru skandala.

Printscreen Instagram/lillapajcin

– Taj polusvet, šljam, primitivac je otac šestoro dece, načitan, porodičan čovek, koji ceo život drži do sebe i svoju porodicu daleko od vaših estradnih skandala, koga voli publika širom sveta. Gospodin, otac, legenda Mirko Pajčin fuc*ing intelektuale – stoji u Ljiljaninoj objavi.

Prepirka i sukob mišljenja na društvenim mrežama između pevačeve naslednice i Jelene, po svemu sudeći, ponovo se nastavlja. Nakon objave Pajčinove, Jelena se osvrnula na sadržaj numera koje propagiraju, kako je navela, mržnju i ratove, insinuirajući na teme pesama o kojima peva Mirko.

– Muzika je divna umetnost koja spaja ljude! Muzika ruši granice, boje i predrasude. Muzika, kao ni sport, ne sme da propagira mržnju, podele, ratove i da slavi ubijanje. Nikada! Svako ko to radi, nije ništa drugo do perfidno go*no koje lažnim patriotizmom zarađuje jeftine poene kod primitivaca. Svako ko u takvoj zloupotrebi muzike uživa, tako nešto sluša i opravdava je ljudski talog bez mozga. Sa takvima nema razgovora jer neće razumeti, samo veliki lanac i katanac – napisala je Karleuša u objavi na svom Instagram storiju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike