Darko Lazić sa srpskom zastavom! Folker uslikan na luksuznom brodu: On baš ume da uživa (FOTO)

08.06.2021

20:44 >> 16:15

0

Pevač trenutno radi na snimanju jednog spota na reci Savi

Darko Lazić sa srpskom zastavom! Folker uslikan na luksuznom brodu: On baš ume da uživa (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Kako su epidemiološke mere popustile, estrada se brže-bolje vratila svom poslu, a među njima je i pevač Darko Lazić, koji trenutno radi na novom spotu. Naime, fotografi su uslikali folkera kako ulazi na brod i sa svojom ekipom dogovara kako će se snimanje odvijati.

Lazić se pojavio na brodu kariranom odelu i beloj majici, sa naočarima za sunce, te je tako doteran i sređen ispregledao svaki deo broda kojim bi trebalo da plovi. Kada se uverio da je sve na svom mestu, on se ozbiljno posvetio pregovorima, a o tome govore naredne fotografije na kojima možete videti da je on je sve vreme držao telefon u ruci i sagovornika imao dugo na vezi.

Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što su pregovori završeni, Darko je slobodno vreme je iskoristio i da napravi selfi pored pored srpske zastave.

Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, pevač iz prvog braka sa pevačicom Anom Sević ima ćerku Lorenu, a sa verenicom Marinom Gagić je dobio sina Alekseja. Lazić je jednom prilikom za medije istakao da obožava decu i da radi na proširenju porodice.

– Znate da ja obožavam decu, voleo bih da dobijem još jedno dete. To bi za nas bila velika sreća, znači radimo na proširenju porodice – istakao je Lazić za „DeToxic”, pa zatim nastavio o njihovoj ljubavi, u nadi da će konačno staviti tačku na gradske priče o njihovom rastanku.

– Kada sam ja u pitanju uvek je sve drama, pravi se od muve magarac. Već sam pričao na ovu temu… Normalno je da se parovi ponekad i svađaju, ali zar to nije i poenta, ko se svađa, taj se voli – nasmejao se Darko.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi