Lundgrenova verenica je preslikana njegova ćerka: Upoznali su se slučajno, ona nije znala ko je on

08.06.2021

06:15 >> 06:17

0

Glumčeva životna saputnica je 39 godina mlađa od njega, vršnjakinja je njegove naslednice, a kada su se prvi put sreli, fitnes instruktorka nije znala ko je

Lundgrenova verenica je preslikana njegova ćerka: Upoznali su se slučajno, ona nije znala ko je on
Copyright Profimedia

Popularni glumac i majstor borilačkih veština Dolf Lundgren postao je glavna tema medija zbog svog emotivnog života, tačnije zbog verenice Eme Krokdal koja je vršnjakinja njegove ćerke Ide i sa kojom se neverovatno liči.

Profimedia

Naime, pre nekoliko meseci Lundgren je obelodanio vezu sa 39 godina mlađom partnerkom koja je inače instruktorka fitnesa. Iako su mnogi bili skeptični da će njihova veza opstati zbog razlike u godinama, par je dokazao suprotno, a Dolf je u nedavnom intrevjuu otkrio da su njegove ćerke Ida i i Greti oduševljenje očevom izabranicom i da su je odlično prihvatile.

Profimedia

– Naš odnos razvijao se polako, nismo žurili, dali smo sebi vremena da se upoznamo pre nego što smo počeli da živimo zajedno. Što se tiče razlike u godinama, bio sam svestan da će biti pomalo čudno, možda i nezgodno, da kažem mojim ćerkama Idi (24) i Greti (20) za Emu. Ali srećom, one su emocionalno vrlo zrele devojke i odmah su je prihvatile. Ako sam ja srećan, i one su takođe – izjavio je poznati glumac za strane medije.

Glumac se ne odvaja od svoje nežnije polovine, a o tome govore i brojne paparaco fotografije. Ono što je i te kako primetno jeste da se Dolfova devojka i te kako liči na njegovu stariju naslednicu Idu. Obe imaju plavu kosu, savršene su građe i identičnu frizuru, a o svemu navedenom govore naredne fotograije.

Iako između Lundgrena i Krokdalove postoji veliki generacijski jaz, glumac smatra da godine nikada nisu prepreka.

– Veza s mlađom osobom može da bude pravi blagoslov, nema toliko ‘repova’ i neugodnih iskustava iz prethodnih veza, što je čest slučaj s nama starijima. Uostalom, neki 20-godišnjaci mogu biti puno zreliji od 40-godišnjaka, godine ne garantuju da je čovek nešto naučio u životu – rekao je nedavno glumac.

Njih dvoje su se upoznali u teretani, a fitnes instruktorka tada nije ni znala ko je zapravo Dolf, pa je tako na internetu pretražila o kome se radi.

– Morala sam da ga guglam – rekla je nedavno mlada instruktorka.

– Meni je to bilo baš slatko što nije imala pojma da sam glumac – rekao je Šveđanin za “News Break”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike