Olivera Balašević želi da joj pomogne! Dara Bubamara piše knjigu: Pojedinci se već tresu

08.06.2021

10:12 >> 11:03

0

Njena saradnja sa udovicom Đorđa Balaševića sve je iznenadila, a Dara još tvrdi da se sa njom i privatno druži

Olivera Balašević želi da joj pomogne! Dara Bubamara piše knjigu: Pojedinci se već tresu
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara rekla je da piše autobiografiju, u kojoj će čak i imenovati neke od svojih kolega, a u tome joj pomaže, po rečima folkerke, udovica kantautora Đorđa Balaševića, Olivera sa kojom se Dara navodno privatno druži.

Printscreen/Youtube/

– Pretprošle godine na Mikonosu sam pomislila “Bože, kada bih ja napisala knjigu to bi ispao opšti haos”. Zvala bi se “Moji principi”. Nisam odmah počela da pišem zbog korone, ali je sada pravo vreme da se bacim na autobiografiju – započela je Dara i rekla da je počela realizaciju sa Balaševićkom.

– Pričala sam sa Oliverom Balašević i obećala je da će mi pomoći. Nas dve se družimo, tako da verujem da će mi dati korisne savete – ispričala je folkerka i otkrila o čemu će sve pisati.

– Neću navoditi nikakva lažna imena kao što neki rade. Biću iskrena i otkriću sve što ljudi ne znaju o meni, ali i o pojedinim mojim kolegama. Ma sve ću ih imenovati, napraviću pravi bum – preti Dara, dodajući da mnogi imaju razloga da se zabrinu.

pročitajte još

– Mnogi od njih bi trebalo da se plaše moje autobiografije. Sigurna sam da se pojedinci već tresu, ali neka ih. Kao što neću da lažem o sebi, tako neću ni o svojim kolegama. Takva sam, ili nešto radim do kraja ili ne radim uopšte. Olivera će mi pomoći da to lepo sročim – dodala je Dara, piše Informer.

Antonio Ahel/ATAImages

Dara Bubamara je otkrila i otkud poznanstvo s Balaševićima.

– Prijatelj sam cele porodice Balašević, oni su moji Novosađani. Đole je mnogo voleo i poštovao moju majku. Sa Oljom sam ostala u kontaktu. Ona je divna osoba, mnogo mi je teško što je ostala bez supruga – zaključila je Dara.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike