Darko i Marina zvanično raskinuli! Pevačeva verenica: Nismo zajedno četiri meseca, sve je jasno!

08.06.2021

11:00 >> 14:46

0

Nakon brojnih spekulacija o tome da li su se razišli ili planiraju proširenje porodice, Gagićeva sada kaže da je folker slobodan čovek

Darko i Marina zvanično raskinuli! Pevačeva verenica: Nismo zajedno četiri meseca, sve je jasno!
Copyright Marina Gagić i Darko Lazić ATAImahes/Antonio Ahel

Posle brojnih spekulacija o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić – da li su se rastali ili nisu, folkerova sada već bivša verenica potvrdila je da definitvno nisu više u ljubavi.

Marina je sada stavila tačku na slutnje da joj je prekipelo zbog njegovog ponašanja i oglasila se nakon što je on objavio fotografije s nepoznatim devojkama.

Darko je nedavno ispričao čak i da su zakazali svadbu za 24. jun, a Marina je sada demantovala njegove tvrdnje i otkrila da već mesecima nisu zajedno.

– Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno četiri meseca. On je slobodan čovek, može da radi šta hoće. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali bože moj, njegov život, njegova stvar – rekla je Marina, a potom se osvrnula na sina Alekseja koga je dobila sa Lazićem.

Marina Gagić i Darko Lazić Instagram screenshot

– Osećam se odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksej je najvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non-stop, u centru pažnje je u mojoj porodici – ispričala je Gagićeva za “Kurir”.

Takođe, bivši partneri više se ne prate ni na Instagramu.

Podsetimo, kada se pre izvesnog vremena pisalo u medijima da par više nije zajedno, pevač je istakao da to nije tačno, te da svi imaju neke rasprave.

– Moram da kažem da je sa mnom i Marinom sve u najboljem redu. Čeka vas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo ni raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa, kao u svakoj zajednici. Gde nema svađe, nema ni ljubavi – pričao je Lazić, želeći da prikrije raskid sa Marinom.

Marina je, inače, 2018. godine, kada je pevač doživeo težak udes, sve vreme bila uz njega. Ona je sa njegovim roditeljima, Milanom i Brankom, svakodnevno dolazila kod njega u posetu, a dok je bio na bolničkom lečenju, saznali su da očekuju bebu. Tada je Darko rekao da je to najveći razlog zbog kog će se boriti za oporavak.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike