Baja Mali Knindža odgovorio na Karleušine prozivke: Poeni idu meni, neka se deca dopisuju sa njom

08.06.2021

14:05

0

Pevač nije preterano želeo da komentariše Jelenu, niti da daje na važnosti onome što je ona rekla o njemu

Baja Mali Knindža odgovorio na Karleušine prozivke: Poeni idu meni, neka se deca dopisuju sa njom
Copyright Baja Mali Knindža Youtube printscreen/ BMK Official Channel

Pevač Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, je poslednjih dana u centru medijske pažnje zbog prozivki koleginice Jelene Karleuše. Naime, pevačica je istakla da je društvo, tačnije poznate ličnosti koje su dozvolile pojavljivanje Baje na njihovim privatnim slavljima ono koje nas vuče na dno, čist primitivizam i šljam, čime je uvredila i samog Knindžu.

Baja nije želeo preterano da daje na važnosti onome što je izjavila pop zvezda, rekavši samo da mu je ona time dala na poenima.

– Neka se deca dopisuju, ne želim da mnogo komentarišem tu priču. S obzirom na to sa koje strane dolaze ovakvi komentari, poeni idu meni – rekao je Baja za Telegraf.rs

Podsetimo, nakon što je Baja pevao na proslavama porodice Ražnatović, te na slavlju povodom veridbe Katarine Grujić i Marka Gobeljića, Jelena je imala veoma oštar komentar:

Printscreen Instagram/karleusastar

– Pojava Baje f*king Knindže na proslavama domaćih javnih ličnosti po Beogradu je pokazatelj da smo kao društvo otišli u k*rac. J*beni polusvet. Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas primitivci i šljam doveli do dna – napisala je Karleuša.

Bajina ćerka Ljiljana nije mogla da ćuti na sve ovo, te stala je u odbranu svog oca istakavši da je on otac šestoro dece i pravi gospodin.

– Taj polusvet, šljam, primitivac, je otac šestoro dece, načitan, porodičan čovek, koji ceo život drži do sebe i svoju porodicu daleko od Vaših estradnih skandala, koga voli publika širom sveta. Gospodin, otac, legenda Mirko Pajčin fuc*ing intelektuale – navela je Bajina ćerka na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike