Đanluka Vaki o Srbiji i srpskim korenima: Dolazio sam sa ocem brodom u Jugoslaviju

09.06.2021

08:15

0

Italijanski milioner oduševljen je našom zemljom, a ispričao je i kakvu filozofiju života ima

Đanluka Vaki o Srbiji i srpskim korenima: Dolazio sam sa ocem brodom u Jugoslaviju
Copyright Printscreen Instagram/ Gianlucavacchi

Đanluka Vaki, italijanski didžej i plejboj, posetio je nedavno Beograd kako bi se vakcinisao, a zatim je u emisiji “Amidži šou” ispričao utiske o Srbiji.

Srpski koreni dodatno su ga zbližili sa našom nacijom, gde je nekoliko puta već gostovao kao di-džej.

– Beograd nam je jako blizu, ja sam ovde poznat i volim Srbiju. Iz familije su mi govorili da je očevo poreklo iz Srbije, i Šeron je kao američki državljanin imala pravo da traži vakcinu. Ovde smo našli, Srbija nas je sjajno ugostila, ovde se osećam kao kod kuće. Dok je ovde bila Jugoslavija, 1992. godine, dolazio sam sa ocem brodom ovde – poručio je Đanluka.

24sedam/Katarina Mihajlović

Njegov način života, kao i onaj koji predstavlja na društvenim mrežama, veoma interesuje javnost u Srbiji. On je uvek nasmejan, uživa u luksuzu i obavezno pleše.

– Živeti život najbolje, ne ugrožavati druge, to je moj stil života. Ne postoji pravilo za pravljanje novca, ima neka energija. Ima stvar koju mrzim, nema ništa gore od slanja lažne poruke ljudima. Ja se ne plašim da prikazujem kvalitet svog života, nemam šta da krijem – rekao je Vaki u emisiji.

Podsetimo, par je došao privatnim avionom u Beograd, a na Beogradskom sajmu se vakcinisao protiv koronavirusa, gde ga je dočekao zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Nakon toga, on je najavio koncert u Beogradu.

– Jedva čekam koncert u Beogradu na kome ćemo da slavimo život i povratak u normalu – rekao je između ostalog italijanski biznismen.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike