Čestitka povodom rođenja bebe Lili ih je odala: Sve je to deo velikog plana Kejt i Vilijama? (FOTO)

09.06.2021

17:16 >> 15:49

0

Kad su Megan i Hari dobili Arčija, formalna poruka članova kraljevske porodice ubrzo je osvanula na društvenim mrežama. Za drugo dete, nije bilo baš tako

Čestitka povodom rođenja bebe Lili ih je odala: Sve je to deo velikog plana Kejt i Vilijama? (FOTO)
Copyright Kejt Midlton i princ Vilijam Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam su 2019. godine nakon rođenja Arčija, sina Megan Markl i princa Harija, na društvenim mrežama kao članovi kraljevske porodice čestitali novopečenim roditeljima formalnom porukom. Međutim, po rođenju njihovog drugog deteta, ćerke Lili, nije bilo tako.

U opuštenom maniru i „prozivajući” ih po imenu, otkrili su koliko se raduju prinovi – ali i otkrili „deo velikog plana” kada su njihovi onlajn profili u pitanju, pišu strani mediji. Kejt i Vilijam, naime, ovime su pokrenuli „proces modernizacije”, te promene imidža u očima javnosti, tvrdi i objašnjava Kinsi Šofild, poznavalac običaja kraljevske porodice.

– Sve nas je obradovala vest o rođenju bebe Lili. Čestitke Hariju, Megan i Arčiju – poručili su vojvotkinja i vojvoda od Kembridža, pa iznenadili mnoge.

Naime, prva kraljica čitav je život poštovala izvesna i vrlo oštra pravila i ne planira da im „dozvoli da padnu u zaborav” – pa je tako ova daleko manje formalna poruka para, pisana u prvom licu „od strane budućeg kralja i njegove supruge” i te kako iznenadila javnost.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike