Saša Popović galantan: 140 penzija sam dao za Suzanin album! Ovo je kruna našeg braka

10.06.2021

21:20 >> 21:22

0

Autor: Marija Mitić

Suzana Jovanović predstavila je večeras novi album, nakon 11 godina studijske pauze

Saša Popović galantan: 140 penzija sam dao za Suzanin album! Ovo je kruna našeg braka
Copyright A.A./ATAImages

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović upriličili su večeras promociju njenog novog albuma na kome se nalazi devet novih pesama, među kojima su tri dueta i dve obrade već postojećih numera.

Ekipa našeg portala bila je na promociji gde su se okupile brojne javne ličnosti, a sve je bilo na zavidnom nivou, kao što se od porodice Popović i očekuje. Saša ne krije da je mnogo truda i energije uloženo u Suzanin povratnički album, nakon studijske pauze od 11 godina, ali i novca.

– Ja sam od penzije sve ovo uspeo da insfinansiram. Moram da pozdravim glavnog sponzora, pozdravljam Sašu Popovića, sam sebe – rekao je Saša, a zatim dodao:

– Ja sam glava kuće, ona je vrat, ona je u kući Bog i batina. Normalna stvar da je žena glavna u kući, ona vodi sve. Kad sam video manekena u spotu sa njom, nije mi bilo svejedno. Ćerka je bila sa Suzanom u Turskoj.

A.A./ATAImages

Saša se potom u svom stilu našalio, pa rekao da je za Suzanin album dao svojih 140 penzija, odnosno blizu 100.000 evra.

– Moja penzija je 700 evra. 140 penzija sam uložio u sve ovo. Za 25 godina nisam favorizovao svoju suprugu, i posle 25 godina sam rešio da joj posvetim pažnju. Stavljao sam je po strani, mislim da je ovo naša kruna našeg braka. Ona je uvek govorila da ne guram nju. Sad kad sam otišao u penziju i prodao Grand, daj ovo – rekao je Popović za medije, a sve detalje pogledajte u video prilogu koji sledi.

Pročtajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike