„Damijano David šmrkao kokain? On jedva da popije koje pivo“

11.06.2021 | 16:32 >> 16:38

Autor: Marija Vukićević

Grupa Maneskin, predstavnici Italije koji su ove godine odneli pobedu na Evroviziji, dali su novi intervju za britanski The Guardian

Copyright Foto: Profimedia

Grupa Maneskin, predstavnici Italije koji su ove godine odneli pobedu na Evroviziji, dali su novi intervju za britanski „The Guardian” u kojem su pričali o svojoj karijeri, muzici, velikoj pobedi na ovom evropskom takmičenju, ali i navodima da je Damijano, frontmen benda, šmrkao kokain na finalnoj večeri.

– Nastupali smo prilično dobro i ljudima je trebalo nešto da bi pokušali da nas diskredituju. Da nismo bili toliko dobri, nikoga ne bi bilo briga – rekao je gitarista Deangelis za pomenuti medij.

David je po povratku iz Holandije uradio test na drogu koji je pokazao negativan rezultat. Navodima o šmrkanju kokaina je tada došao kraj.

Pročitajte još:

„Demian jedva da popije čašu piva, on se ne drogira“, dodao je gitarista.

Bend trenutno ima dva od deset najprodavanijih singlova u Velikoj Britaniji. Ovo je ogroman uspeh za mladu rok grupu, navodi „The Guardian“.

„Nikada nismo nastupali nigde sa predrasudama. Mnogi bi rekli ni da X Faktor ili Sanremo nisu takmičenja na kojima bi trebao da se pojavi jedan rok bend. Ali mi se jesmo pojavili i uspeli smo, isto je bilo i sa Evrovizijom“, rekao je Demian za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam