Meni je moja ćerka sve, mnogi su je tražili, ja je nisam dao! Topalko o udaji svoje naslednice (VIDEO)

11.06.2021

18:30 >> 18:38

0

Pevač ističe da se u Helenin emotivni život nikada nije mešao, te da poštuje svaki njen izbor

Meni je moja ćerka sve, mnogi su je tražili, ja je nisam dao! Topalko o udaji svoje naslednice (VIDEO)
Copyright Milan Topalović Topalko/Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Milan Topalović Topalko ima ćerku jedinicu, za koju bi kako kaže dao sve, a sada je otkrio kako bi podneo kada bi mu rekla da će se udati i kako će prihvatiti zeta.

Naime, kako su postojale spekulacije da će Helena uskoro stati na ludi kamen, pevač je ipak istakao da do toga neće doći, ali da poštuje svaki ćerkin izbor.

– Nema to veze sa tim, ne staje ona uskoro na ludi kamen. Ona je sva svoja, ja sam uvek navijao da nema ništa od mojih osobina, meni se puno toga ne dopada, ja bih, recimo, promenio. Da budem opušteniji, da ne pridajem pažnju glupostima. Nego da uživa u svom životu u svakom trenutku. Nisam ja strog otac, bio sam strog kada je ona bila malena, ali to je prestalo kada je ona napunila 15. godina. Ja sam postao otac u 21 godini, ona ima sada 24 godine – rekao je Topalko predstavnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, a potom priznao kako će dočekati budućeg zeta i šta očekuje od njega:

ATAImages/ Antonio Ahel

– Ja nemam zeta. Ali sam rekao, kada dođe, ja ću onako kao u Topalovićima, hoću da dođe da je prosi sa flašom rakije i da mu ja kažem onu čuvenu rečenicu: „Meni je moja ćerka sve, mnogi su je tražili, ja je nisam dao!“ – rekao je Topalko i nasmejao se, a potom se osvrnuo kako bi reagovao kada mu kaže

– Ne mogu taj osećaj da doživim, ali hvala Bogu, iako se uda, opet će biti tu. Nije ona osoba koja bi „zvonila“ o tome. I kada pričamo o tome, ona meni kaže: „Tata, ja svadbu ne bih pravila, ja bih samo za prijatelje, 20 nas. Ista je tata“ – završava Topalović, a o svemu detaljnije pogledajte u nastavku.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike