Jelena Karleuša o čuvenom poljupcu sa Sašom Popovićem: Njemu je bilo lepo, a ni Suzana se ne buni

11.06.2021

07:15 >> 20:03

0

Pevačica u intervjuu za 24sedam otvoreno o emotivnoj sceni sa direktorom Zvezda Granda, ali i o prozivkama na račun Baje Malog Knindže

Jelena Karleuša o čuvenom poljupcu sa Sašom Popovićem: Njemu je bilo lepo, a ni Suzana se ne buni
Copyright ATA Images/ Antonio Ahel

Danima unazad se priča o famoznom poljupcu Jelene Karleuše i Saše Popovića tokom poslednje emitovane emisije „Zvezda Granda“. Pevačica sada otkriva kako je njen suprug reagovao na njen potez, ali i kako je bilo Suzani dok je gledala.

– Nije bio u usta, bio je u nos. Trebalo bi valjda da objasnim neke stvari suprugu, a ne Saši, njemu je sigurno bilo lepo. Vidim da se ni Suzana ne buni, rekla sam joj da može i ona Duška (smeh). Duško nije ni video, odavno je prestao da gleda Zvezde Granda zato što se nervira kada ja komentarišem, on bi svim kandidatima dao prolaz, svima sve najlepše rekao, a to nije poenta takmičenja – rekla je Karleuša za 24sedam, a budući da vodi veoma buran život, upitali smo je da li planira da svoje dogodovštine ispiše na stranice:

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

– Ja ne znam zašto je moj život buran? Ja sam žena koja ne izlazi iz kuće. Mislim da je još rano da ja pišem knjigu. Bure i oluje u mom životu tek predstoje, takva mi je karma.

Karleuša je izrazila nezadovoljstvo jer se pevač Baja Mali Knindža pojavio na privatnim slavljima poznatih ličnosti, ističući da će nas takvo društvo dovesti na dno, pop zvezda je objasnila zbog čega je toliko kritična prema kolegi:

– Muzika ne sme da ima nacionalno obeležje, niti da deli ljude po veroispovesti, nacionalnosti, boji kože, muzika mora da spaja. Da širimo ljubav i zaboravimo na ono najgore što se desilo na našim prostorima, a to su ratovi, a ne iznova da se vraćamo u crne devedesete, kada smo svi propatili i naučili veliku lekciju. Šta znači pevati o ljudima koji su učestvovali u ratovima? Ja smatram da u 21. veku tome mesta – kaže ona, a na pitanje da li je umori borba sa svima, želeći da iskaže svoj stav:

Jelena Karleuša, Antonio Ahel/ATAImages

– Ja imam potrebu da iskažem ono što mi je na duši i šta osećam, to što su mi najpraćenije društene mreže, pa to ima najveći odjek i buru. Ja smatram da sam izuzetno pravična i sve što kažem je surova istina. Nema ničeg lošeg u tome ako kažem da sam protiv rata i podele, protiv svega ružnog, što je učinilo svima nama loše. Ja sam pravi primer poštovanja naše zemlje Srbije. Ovako treba svaka Srpkinja da propagira prave vrednosti. Muzika nikada ne sme da bude politički obojena. Ko se ne slaže sa mojim mišljenjem, on je šljam – završava ona.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike