Marina Tucaković o poznatim prijateljima: Draže mi je što zovu i pitaju kako sam, nego da traže pesme!

13.06.2021

17:39 >> 18:02

0

Ona objašnjava kako je najčešće s mladima sa scene u kontaktu, s kojima jeste malo radila, ali koje svakako interesuje da li mogu nekako da pomognu, te kako

Marina Tucaković o poznatim prijateljima: Draže mi je što zovu i pitaju kako sam, nego da traže pesme!
Copyright Marina Tucaković, Foto: ATAImages/ Antonio Ahel

Marina Tucaković, autorka brojnih hitova, otvorila je dušu pa progovorila o svom zdravstvenom stanju, prijateljima s estrade te velikoj želji – da negde otputuje. Otkako se razbolela, inače, daleko manje piše, ali trenutno joj taj znatno laganiji tempo i te kako odgovara.

– Pišem, ali manje otkako sam se razbolela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poluodmor i odgovara – počela je Marina, koja se pred kamerama emisije „Premijera – Vikend specijal” pojavila bez perike: Nekako su oni uvek zvali mene, ja sam jednostavno radila za ljude koji su to tražili od mene. Maštala sam o tome da radim za Cecu i to se i dogodilo. Moj najveći uspeh je to što sam uspela bez obzira na sve hitove da podjednako uživam u tuđim tekstovima i pesmama. Neki tekstovi mi se nekad učine mnogo bolji nego moji, eto na to sam ponosna. Od Džibonija, Bajage, Bore, „Dva dinara druže”, to je fenomenalan tekst – dodala je.

Marina Tucaković, printscreen ,,Premijera – Vikend specijal”

Marina Tucaković, printscreen ,,Premijera – Vikend specijal”

Upitana o svom zdravstvenom stanju otkrila je da se, kada je lepše vreme, mnogo lepše i oseća.

– Da sam dobro – nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko – ispričala je, pa nastavila o svom lečenju, te da li je pogađa što je pojedine javne ličnosti više ne zovu.

Pročitajte još:

– Lečim se ovde, na Institutu za onkologiju… Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrede nekog. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno – istakla je.

Sa druge strane, govoreći o svojoj bogatoj karijeri, otkrila je na koje je pesme posebno ponosna, ali i ko je bio najzahtevniji, kada je saradnja u pitanju.

– Najponosnija sam na „Kukavicu”, to je bilo baš genijalno, ponosna sam i na „Što to beše ljubav”… Najzahtevniji su bili Haris Džinović i Oliver Mandić. Hitovi postoje, ali niko ne može da zna šta će biti hit, krajnji sud daje publika – tvrdi Marina.

Pesmu koju smatra svojim najvećim hitom otpevala je Neda Ukraden.

– „Zora je” od Nede Ukraden je imala evropsku karijeru, najviše smo zaradili od te pesme. Ali da ne nabrajamo sad, ostaćemo mesec dana. „Ostariću, neću znati”, meni to nije bilo ništa naročito, Futa me uveravao da je dobra i tako je i bilo.

Marina Tucaković, Foto: 24sedam, D. B.

Privatno, najviše se i rado čuje s mlađima s estrade.

– Pre su me svi zvali, a sad tu i tamo neko zove. Uvek me zovu naročito ovi iz mlađe generacije, Milica Todorović… To su deca sa kojima sam ja malo radila, uvek me pitaju kako sam, da li mi treba nešto i to me više raduje nego da mi traže neki tekst. Ja sam u kontaktu sa svima sa kojima sam radila.

Kako se spekuliše o njenoj autobiografiji, rešila je i tu temu da „pokrije”.

– Ne znam da li sam spremna za knjigu, nemam živaca. Dosta sam pisala – zaključila je Marina Tucaković.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike