Zakazane tezge doneće im 300.000 evra? „Hurricane" tražene širom Balkana: Pred njima je radno leto!

13.06.2021

21:31 >> 20:46

0

Harizmatični trio već ima oko 40 ugovorenih nastupa za naredni period

Zakazane tezge doneće im 300.000 evra? „Hurricane" tražene širom Balkana: Pred njima je radno leto!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Pred Sanjom Vučić, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić iz sastava „Hurricane” je puno posla. Kako im je popularnost „skočila” posle nastupa na „Evrosongu” angažovane su do kraja leta i uprkos tome što ni cena – više nije ista.

Pročitajte još:

Navodno, sada „ide” i do 10.000, pa će tako harizmatični trio posle narednih 40 ugovorenih „tezgi” biti bogatiji za 300.000 evra, piše „Blic”. Kako se dalje navodi, devojke su oduševljene podrškom publike i jedva čekaju da putuju i pevaju pred svojim brojnim fanovima.

Rado su se odazvale na svaki poziv.

Inače, kako se ranije navodilo, Sanja, Ivana i Ksenija su, pored toga što su dobile brojne ponude, navodno i oduševile jednog engleskog producenta koji se potrudio da dođe u kontakt sa njima i objasni im da on želi da im vodi karijeru. Nudio im je svetsko tržište i zagarantovan uspeh, a i cifra je bila pozamašna – reč je o milionima. Na tu temu, „Uraganke“ su za pomenute medije poručile:

– Što se tiče ponuda, dobili smo zaista razne ponude za saradnju. Ne bismo ništa još da otkrivamo dok ne bude zvanično. Naš tim odlučuje o tim stvarima, pa ne bismo mnogo komentarisale na tu temu. Svakako, drago nam je što postoji interesovanje za nas i nadamo se mnogim projektima.

Hurricane Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike