Barbara o plasmanu na „Evrosongu": Da su Italijane diskvalifikovali, ne bih prihvatila prvo mesto!

14.06.2021

16:55 >> 15:53

0

Predstavnica Francuske zadovoljna je rezultatima i od srca pozdravlja kolege iz sastava Maneskin, koje je publika s razlogom izabrala za pobednika takmičenja

Barbara o plasmanu na „Evrosongu": Da su Italijane diskvalifikovali, ne bih prihvatila prvo mesto!
Copyright Barbara Pravi Pofimedia

Barbara Pravi, koja je ove godine na „Evrosongu” predstavljala Francusku, smatra da je sastav „Maneskin” zaslužio pobedu i, da su bili diskvalifikovani, ne bi zauzela njihovo mesto. Drugoplasirana takmičarka ceni njihov rad i nikako je, po svemu duseći, nije zabrinulo to što se posle finalne večeri pričalo da je „moguće da će im oduzeti nagradu, jer je pevač Damijano David usnimljen kako koristi nedozvoljene supstance tokom šoua”. Italijanima je kasnije stigao negativan test, ali prašina se jedva slegla.

Bilo kako bilo, Barbara napominje da „je drama nastala bez potrebe”, pa nahvalila kolege u jednom intervjuu za strane medije.

Pročitajte još:

– Da su Italijani bili diskvalifikovani, ne bih prihvatila prvo mesto. Ljudi, njih je publika izabrala, ekstremno su poznati i to je super kul šta rade, tako da je normalno što su pobedili – ispričala je Barbara, izuzetno popularna kod domaće publike.

Podsetimo, mladi roker bio je na stubu srama pošto je, kako je objasnio, čaša pala sa stola. Kada je pogledao u pod, na snimku koji je dugo kružio društvenim mrežama izgledalo je kao da koristi nedozvoljene supstance. Mnogi su uperili prstom u njega i „prozivali” ga kako su stigli. Takođe, na sve to, Malta je tražila da se ceo bend testira, a ne samo on.

Test na drogu, međutim, bio je negativan, a Damijano je pažljivo odneo trofej s „Pesme Evrovizije” kući.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike