Kako da me kazne kad sam ja plaćala račune?! Demi Lovato: Moji roditelji se nisu baš pokazali

14.06.2021

06:10 >> 23:48

0

Pevačica je veoma mlada uspela da dotakne same zvezde i da dobro zarađuje što je, između ostalog, posebno uticalo i na dinamiku odnosa u njenoj porodici

Kako da me kazne kad sam ja plaćala račune?! Demi Lovato: Moji roditelji se nisu baš pokazali
Copyright Demi Lovato Profimedia

Demi Lovato još kao dete postala je velika zvezda, što joj je, kao i njenoj porodici svakako poboljšalo finansijsko stanje. Međutim, to je loše uticalo na njihove odnose, jer se više nije znalo „ko je tu kome roditelj”, pokušala je da objasni Dru Barimor, koja se tokom odrastanja susrela sa istim problemom.

Pročitajte još:

Kako je „donosila hleb u kuću”, roditelji su vremenom izgubili gotovo svu kontrolu nad njom, što joj se s ove tačke gledišta nimalo ne dopada, ispričala je u „4D With Demi Lovato” podkastu umetnica koja se nedavno autovala kao rodno neutralna, te zahteva da je ljudi oslovljavaju sa „ono” ili „oni”.

– Primetila sam svašta, pošto sam stekla svu tu slavu i počela dobro da zarađujem… Nije da je bilo priručnika za moje roditelje, da ga pročitaju pa znaju: „Ovako treba da podižete poznato dete”. Nisu se pokazali, da tako kažem. Sećam se, sa 17 su hteli da me kazne, a kako kad sam ja plaćala račune?! Smuči mi se kad se setim kakvo sam dete bila, kakav mi je to bio stav, kako sam se ponašala – pričala je Demi.

Međutim, nije se zaustavila tu.

– S jedne strane, svet vas stavlja na neko počasno mesto, pa i sam počneš da misliš da nema greške, mora da si poseban. A sa druge, kako sam tako rasla pod svetlima reflektora, gledala sam na svoje oditelje kao na… Neku veliku decu.

– Mislim da nije baš sve na fanovima. Odnos deteta i roditelja u kući „pati”. Nije ni čudo da ne prihvataš reč nekoga od autoriteta, kad za tebe to i nije takva osoba. Ti si neko ko ima mnogo obaveza, ko zarađuje mnogo para i, na neki način, ti donosiš sve odluke… – rekla je Dru, kojoj je tek majčinstvo pomoglo da uspostavi neke granice i norme.

– Ja, na primer, nisam znala koliko sam u stvari ljuta na moju majku – nadovezala se nešto zatim Demi: A onda me je grizla neka savest i održavanje tog odnosa mi je mnogo teško palo. Toliko sam morala da se trudim – objašnjavala je.

Demi Lovato Profimedia

– Nas dve kao da smo dugo bile… Drugarice. To je bio prijateljski odnos, nekako. Nismo bile majka i ćerka. Morala sam u jednom trenutku iznova da učim kako da se ponašam prema njoj kao prema mojoj mami. Nije nam išlo dok ja nisam sama shvatila sve što je trebalo i prišla joj kao jedna odrasla žena, da izgladimo stvari.

– A ja sam mojoj deci, na primer, rekla, da im nikada neću biti prijatelj – na šta su se one obe nasmejale, klimajući glavom potvrdno.

– Jer, ja sam roditelj. Možemo mi da se volimo, družimo, radimo stvari zajedno, ali ja sam roditelj. Nije to ništa loše. Ali prosto, to mora da se zna. I tako i treba da bude – zaključila je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike