Još jedna hit izjava! Jovana Jeremić bi snimala intimne scene sa Lukasom: Ima mračnu energiju kao ja

15.06.2021

14:31 >> 15:43

0

Voditeljka ističe da Aca nije lep, ali da ima neverovatnu harizmu kojom je oduševljena

Još jedna hit izjava! Jovana Jeremić bi snimala intimne scene sa Lukasom: Ima mračnu energiju kao ja
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Jovana Jeremić je otkazom na televiziji Hepi nakon desetogodišnjeg rada izazvala veliku pažnju javnosti. Povlačenje iz ove medijske kuće pravdala je time da mora da se posveti ćerkici i njenom odrastanju, a njene izjave se svakodnevno prepričavaju.

Ovoga puta, Jovana zaprepastila je auditorijum izjavom da bi snimala intimne scene sa pevačem Acom Lukasom. Poznato je da Jeremićka važi za nekoga ko nema dlake na jeziku, ali ovako nešto retko ko bi i mogao pomisliti.

– Bez razmišljanja bih pristala da snimim intimne scene sa Acom Lukasom. On je škorpion kao i ja, ima neviđenu harizmu, harizmu Al Paćina. On nije lep, ali je izuzetno harizmatičan i ima tu neku mračnu energiju kao i ja – ispričala je Jovana za „Grand online”.

Aca Lukas, Foto: Toxic

Podsetimo, Jovana želi u narednom periodu da radi sa svojom naslednicom, a kako je jednom prilikom izjavila posao i karijera će pričekati. Voditeljka ne krije da je dobila brojne ponude koje su još uvek na čekanju.

– Odlučila sam da odbijem platu od 250.000 dinara. Meni plata nije presudna, ali jeste važna, ali najvažnije je da ja ostanem dosledna sebi i svojim gledaocima. To znači da budem glas naroda u svojim emisijama, da budu zastupljene patriotske teme, da se ekranizuju nepravde običnog čoveka, jer sam novinar koji sluša i čuje patnju naroda. Pored toga mi je najbitnije da televizija na koju idem ima nacionalnu frekvenciju, jer će tu glas naroda kroz mene moći daleko da se čuje. Znam u životu šta mogu da doprinesem televiziji na kojoj radim, jer se sve kroz šoubiz meri kroz novac – ispričala je Jovana ranije za „Blic”.

Printscreen Instagram/ Jovanajeremicmilosevic

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike