Poludela sam od čekanja! Luna podelila fotografiju iz porodilišta: Srećna sam što ličiš na tatu (FOTO)

16.06.2021

13:40 >> 14:48

0

Đoganijeva se juče porodila carskim rezom i na svet donela devojčicu, a već danas je objavila zajedničku fotografiju sa ćerkicom iz porodilišta na kojoj

Poludela sam od čekanja! Luna podelila fotografiju iz porodilišta: Srećna sam što ličiš na tatu (FOTO)
Copyright Luna Đogani, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Luna Đogani, juče je na svet donela ćerkicu Miu koja je teška četiri kilograma i 100 grama, a ponosna mama ne krije sreću što konačno može da uživa sa svojom naslednicom koja i te kako podseća na tatu – Marka Miljkovića.

Ćerka bivšeg para Gagija Đoganija i Anabele Atijas je podelila sa fanovima fotografiju iz porodilišta na kojoj drema kraj svoje mezimice.

– Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15. jun 2021. u 14:42 rodila se najveća sreća ovog sveta… Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca… Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te… Dobili smo te iz velike ljubavi! I srećna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga i naša pobeda! Volim te živote mali….Mia, sreća, spokoj, raj – napisala je Đoganijeva na svom Instagram nalogu, a njena objava je raznežila sve pratioce.

Podsetimo, novopečeni tata je slavio rođenje ćerkice do ranih jutarnjih sati, a juče je za portal 24sedam otkrio kako se oseća, ali i šta je svojoj supruzi rekao nakon što mu je podarila naslednicu.

Marko Miljković, Foto: Goran Sivački

– Presrećan sam! Dobio sam ćerkicu koja se zove Mia, na vezi sam sa Lunom i… Presrećan sam. Luna je odlično, nije bilo problema. Sve je proteklo u najboljem redu. Non-stop sam joj slao: Volim te, najača si, podršku… I te kako sam spreman za ulogu oca. Odavno, samo je trebalo da naiđe ona prava. I naišla je – pričao je Marko, pa istakao kako beba liči na njega:

– Već sam video bebicu, preslatka je, mnogo liči na mene. Pogodila je termin 15. jun baš u centar, ni par dana ranije, ni kasnije. Jedva čekam da je uzmem u naručje – dodao je.

Marko Miljković Foto: 24sedam

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike