Luni ću dati vredan poklon: Novopečeni tata Miljković spremio posebne darove (VIDEO)

17.06.2021

16:05 >> 22:38

0

Đoganijeva je na svet donela devojčicu, a Marko ne krije radost što se konačno ostvario u ulozi oca i ističe da jedva čeka naslednicu da drži u naručju

Luni ću dati vredan poklon: Novopečeni tata Miljković spremio posebne darove (VIDEO)
Copyright Marko Miljković, Foto: Goran Sivački

Ćerka bivšeg bračnog para, Anabele Atijas i Gagija Đoganija, Luna Đogani u utorak, 15. juna na svet je donela devojčicu Miu. Pevačicin suprug Marko Miljković presrećan je što je postao tata, te je iste večeri sa svojim najbližima slavio rođenje ćerkice.

Dok sa nestrpljenjem iščekuje izlazak svoje drage iz porodilišta, Miljković je za predstavnike sedme sile otkrio čime će darivati majku svoje naslednice, ali i lekare koji su se pobrinuli da porođaj prođe u najboljem redu.

Marko Miljković, Foto: Goran Sivački

– Ona će dobiti veoma vredan dar kad izađe iz bolnice. Zaslužila je sve što poželi. Imam nešto za doktore, babice, za sve. Luna će takođe dobiti vredne stvari, zlatne stvari. Hvala joj, meni se ispunila životna želja da postanem otac. Moja mama je oduševljena, doći će kod nas kada beba dođe kući – ispričao je Miljković za predstavnike medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

Podsetimo, Đoganijeva se porodila u GAK “Narodni front” carskim rezom. Novopečeni tata Marko je odmah krenuo sa slavljem, a ekipa našeg portala ga je usnimila dok uživa u Skadarliji i ekskluzivno saznala sve detalje porođaja.

– Presrećan sam! Dobio sam ćerkicu koja se zove Mia, na vezi sam sa Lunom i… Presrećan sam. Luna je odlično, nije bilo problema. Sve je proteklo u najboljem redu. Non-stop sam joj slao: volim te, najača si, podršku… I te kako sam spreman za ulogu oca. Odavno, samo je trebalo da naiđe ona prava. I naišla je – pričao je Marko, pa istakao da beba liči na njega i da jedva čeka da je drži u naručju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike