Sinovi Emine Jahović obožavaju Srbiju: Stariji voli poznatog glumca, a mlađi je jutjuber

18.06.2021

14:20 >> 14:51

0

Autor: D. Božović

Pevačica je prvi nastup posle korone održala u Beogradu, a tom prilikom je medijima otkrila kako funkcioniše sa sinovima i koliko oni vole našu zemlju, budu

Sinovi Emine Jahović obožavaju Srbiju: Stariji voli poznatog glumca, a mlađi je jutjuber
Copyright Emina Jahović, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Emina Jahović posetila je srpsku prestonicu povodom prvog nastupa nakon pandemije koronavirusa. Obučena u elegantnu crnu haljinu, mrežaste čarape i cipele oduševila je publiku, a u izjavi za domaće medije otkrila je kako se oseća na sceni.

– Prvi nastup posle ove korona pauze. Meni je drago da se to dešava u Beogradu. 15. januara sam imala nastup na svom Instagram profilu i to je jedini nastup koji sam imala tokom korone – započinje razgovor pevačica.

Danima unazad se pisalo o njenom odnosu sa Mustafom Sandalom, a pevačica sada otkriva da li su u kontaktu i kako funkcionišu.

– Na sudu smo, videćemo šta će biti. Ja nikada nisam tip koji je iz bilo kog razloga bio na sudu. Ne komuniciramo, pričamo samo u vezi dece, ali o nama, i mi kao mi, ne.

Emina Jahović, Antonio Ahel/ATAImages

Emina ima sina Jamana i Javuza koji prema njenim rečima obožavaju Srbiju i pričaju srpski.

– Moj sin je potpuno naš. Jaman obožava Srbiju i naš jezik. Javuz je jutjuber i mali akademik. Jaman priča uglavnom srpski sa mnom, ja to nisam očekivala. Mnogo voli Andriju Miloševića i Anđelku, obožava ih. Ne prati turske serije, samo strane.

Budući da je imala priliku da bude deo Beovizije, Emina je otkrila da li bi se oprobala u evrovizijskom takmičenju, na šta je ona dala negativan odgovor.

– Ne, samo bih se pojavila kao kompozitor. Evrovizija je nešto što je za mene prevaziđeno. Devojke iz grupe ,,Hurricane” su bile fantastične, kao i Italijan koji je pobedio.

Emina Jahović, Antonio Ahel/ATAImages

Mnogi pevači su se žalili na novčanu krizu tokom pandemije, dok pevačica smatra da je tokom prethodnih dana psiha svih nas bila najviše ugrožena.

– Korona je uticala na sve i finansijski i na sve. Pshički najviše. Mislim da će psihijatri najviše imati posla. Ona je psihički i te kako uticala na mene, nisam se uopšte osećala dobro, to je bilo najteže iskustvo u mom životu, osetila sam se nemoćno i tada sam videla koliko zapravo doktori ne znaju, ali nisu oni krivi. Niko ne zna kakve su posledice ovog virusa. Želela bih da ovim putem apelujem na sve građane da se vakcinišu, kako bi se vratili normalnom načinu života koji nas čeka.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike