O slučaju kada je Kim Kardašijan uzimala ekstazi i snimala intimni film: Tresla mi se vilica

18.06.2021

18:03 >> 17:19

0

Rijaliti zvezda priznaje da je njen intimni snimak doprineo popularnosti šoua Keeping Up With the Kardashians”

O slučaju kada je Kim Kardašijan uzimala ekstazi i snimala intimni film: Tresla mi se vilica
Copyright Kim Kardašijan, Foto: Printscreen Youtube/ Keeping Up With The Kardashians

Kim Kardašijan je bez ikakvog ustezanja prilikom jednog intervjua ispričala da uspeh rijaliti šoua „Keeping Up With the Kardashians” ne bi bio toliki da 2007. godine, nije u javnost pušten njen intimni snimak, a glavni akteri istog su ova televizijska zvezda i njen tadašnji dečko Vili Rej Džej Norvud.

Naime, Kardašijanke i mamadžerka su se tokom gostovanja u emisiji kod Endija Koena prisetile ključnih momenata koji su doprineli popularnosti njihovoj emisiji.

Profimedia

Iako joj je u prvi mah bilo neprijatno da govori o tom eksplicitnom snimku, ona je priznala da će reći deci sve o detaljima tog videa ako je ikad budu pitali.

– Mislim da ne bi uspeo šou da to nije procurilo u javnost. To je nešto s čim moram da naučim da živim u životu. Sve se događa s razlogom i naučila sam lekciju tim skandalom – ispričala je Kardašijanka i dodala kako često poželi da se ne seća trenutaka kada je pravila gluposti kojima se nikako ne ponosi.

Podsetimo, Kim i njen tadašnji momak su napravili ovaj snimak kako bi proslavili Kimin 22. rođendan, a isti je objavljen pet godina kasnije.

Kardašijanka je pre tri godine u rijalitiju priznala je da je bila pod dejstvom psihoaktivnih supstanci kada je snimala intimni kućni film.

Printscreen Youtube/Netflix

– Prvi put kad sam se udavala bila sam na ekstaziju. Jednom sam ga uzela i udala sam se. Kad sam ga ponovo uzela, snimila sam kućni film. Svi to znaju. Mislim, može se videti kako mi se trese vilica – rekla je.

Inače, Kim je podnela zahtev za razvod braka od repera Kanjea Vesta sa kojim je bila sedam godina u braku i sa kojim ima četvoro dece. Da su ostali u korektnim odnosima govori i činjenica da je rijaliti zvezda priznala da nikada ocu svoje dece neće uskratiti pravo da ih viđa.

Profimedia

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike