Odrasti, imaš dvoje dece! Fanovi se obrušili na Darka Lazića zbog jedne fotografije (FOTO)

19.06.2021

18:05 >> 19:55

0

Autor: Marija Mitić

Folker je trenutno u Nemačkoj, gde planira i da se preseli, a mnogi misle da mu je jedan od motiva za preseljenje ponovno polaganje vožnje i mogućnost posedo

Odrasti, imaš dvoje dece! Fanovi se obrušili na Darka Lazića zbog jedne fotografije (FOTO)
Copyright Darko Lazić, Foto: A.A./ATAImages

Poslednju objavu Darka Lazića na Instagramu, fanovi su dočekali sa nizom kritika, budući da je folker pozirao u automobliu, na mestu vozača, iako mu je oduzeta vozačka dozvola, zbog brojnih prekršaja.

Darko se trenutno nalazi u Nemačkoj, a sudeći po fotografiji, on upravlja vozilom u kome je pozirao.

Fotografija je izazvala žustru raspravu na Darkovom profilu, a pojedini su mu poručili “da odraste”, budući da ima dvoje dece.

“Opet si na početku starog zivota. Odrasti vise. Tata si dva puta. Ne ide ti to”, “Šta si ti neki sudija pa sudiš čoveku koga i ne poznaješ lično, a i da ga poznaješ, ti si bezgrešna? Samo Bog ima pravo svima nama da sudi tako da opušteno!”, “Mani se tog ludila sa vožnjom više. Malo ti je bilo što si jedva živu glavu izvukao”, glasili su samo neki od komentara.

Darko Lazić , komentari na Instagramu, Printscreen Instagram/ Darkolazicofficial

 

Podsetimo, Darko je otkrio da se uskoro seli u Nemačku, gde i sada boravi, a mnogi misle da je pevaču jedan od motiva za preseljenje upravo ponovno polaganje vožnje i mogućnost posedovanja vozačke dozvole.

– Imam doživotnu zabranu vožnje, ali mogu ponovo da polažem u Nemačkoj. Srećom, nisu mi u Srbiji oduzeli dozvolu za motor i za traktor. Imam dedin traktor i vozim ga kada radim na njivi. Motor vozim od dvanaeste godine. Kada sam besan i nervozan, sednem da se provozam do Novog Sada ili do Zlatibora. Tako zaboravim na sve probleme i vratim se kući pun pozitivne energije – rekao je pevač nedavno za Hit.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike