Isak o ljubomori među zvezdama „Granda", mentoru Miliju i planovima za budućnost: Pobedio sam sebe!

20.06.2021

07:52 >> 09:37

0

Šabanović je postao favorit od samog pojavljivanja na sceni poznatog talent-šoua, a za njega - to je laskava titula i ne krije kolika je čast nositi je

Isak o ljubomori među zvezdama „Granda", mentoru Miliju i planovima za budućnost: Pobedio sam sebe!
Copyright Isak Šabanović, Foto: Željko Đukić

Isak Šabanović iz Bijelog Polja, iz tima Aleksandra Milića Milija, postao je miljenik publike „Zvezda Granda“, zbog čega mu mnogi predviđaju pobedu u pomenutom talent-šouu. Ove godine, pravila su promenjena i titulu najboljeg poneće onaj ko bude imao najveći broj SMS glasova. Ukoliko se Šabanović popne na najviše postolje – to će biti prvi put da u ovom takmičenju pobedi predstavnik rok muzike.

Pročitajte još:

– Ovo je već moja pobeda! Pobedio sam sebe i meni je to dovoljno, ali ko ne bi voleo da bude pobednik. Svi bi, jer zato se i takmičimo. Konkurencija je jaka i ko god da pobedi biće pravi izbor, siguran sam – tvrdi na samom početku razgovora za „Kurir”, pa objašnjava kako se nosi sa slavom koju je stekao, pošto se izdvojio u moru kandidata još pri svom prvom pojavljivanju na poznatoj sceni i postao i te kako prepoznatljiv.

– Stvarno mi je drago ako nosim tu titulu, čast mi je. Rekao bih da se odlično nosim, jer još je nisam svestan šta se dešava. Ja sam i dalje onaj isti Ciksi, tako mi kažu porodica i prijatelji i to je najbitnije.

Učešće u „Zvezdama Granda” umnogome mu je promenilo život.

– Skroz se promenio, ali ja se i dalje čvrsto držim svojih rutina, koliko je god moguće. Sad imam mnogo više obaveza ali mi prija, radim na sebi pa ima li šta lepše od toga? – pita se, pa napominje da među kandidatima ljubomore – nema.

– Mi smo svi kolege i drugari, nema mesta ljubomori i ne želim ni da razmišljam na taj način.

Podrška mentora svakako mu prija.

Aleksandar Milić Mili ATAImages/Antonio Ahel

– Mili je sjajan mentor, nisam se nijednog trena pokajao što sam ostao kod njega. On je prepoznao moj potencijal i onda kada nije to bilo baš očigledno, njemu sam zahvalan za sve, zaista znači što mogu da ga pozovem uvek i da se posavetujem za sve sa njim, ne samo ja već svi iz njegovog tima. Mili je prvenstveno dobar čovek, pa onda i veliki umetnik.

Upitan, međutim, da li mu je „skočila cena” zbog takmičenja, kratko je prokomentarisao:

– Negde je to i normalno, ali ne bih komentarisao cene nastupa.

Za deset godina, inače, sebe vidi – kako uživa.

– Sebe za 10 godina, baš u junu? Pa na nekom dobrom odmoru, možda na Kubi. Otkud znam, ni pre pola godine, da ste me pitali, ne bih znao za sve ovo, ko zna šta nam život sprema.

Na pitanje s kojim bi narodnjakom najradije snimio duet, otkrio je da o tome još mora da razmisli.

– Da je moguće sa Tomom Zdravkovićem, ali, nažalost, nije i onda ne znam. Često me to pitaju, moram pronaći odgovor na to pitanje – zaključio je Isak Šabanović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike