Zlata Petrović otkrila da se njen sin i Nataša Rodić viđaju, pa objasnila zbog čega je kivna na Snežanu Đurišić: Ona nije dobar čovek!

14.12.2020

09:59 >> 09:52

0

Pevačica nema lepo mišljenje o koleginici koja ju je najnovijim postupkom razbesnela

Zlata Petrović otkrila da se njen sin i Nataša Rodić viđaju, pa objasnila zbog čega je kivna na Snežanu Đurišić: Ona nije dobar čovek!
Copyright Zlata Petrović/ATAImages/Antonio Ahel

Popularna folk pevačica Zlata Petrović poznata je kao otvorena osoba bez dlake na jeziku, pa je tako sada otkrila da sa jednom koleginicom odnedavno nije u dobrim odnosima. Reč je o Snežani Đurišić, koja joj se zamerila jer njenoj bratinici nije dala glas kad se takmičila u „Zvezdama Granda”, nakon čega ju je zvala da se izvini.

– Ja nikad svoje prijatelje nisam zloupotrebila. Uvek sam ih zvala da im poželim sreću i zdravlje, sve praznike jedni drugima čestitamo. Nikad ih nisam zvala da mi pomognu bilo šta, jer nisam takav tip. Ja sam niska, mala, ali po karakteru sam do Amerike. Nisam imala potrebe da ih zovem, ja možda nisam pametna žena, ali sam veliki broac i to ne može niko da mi ospori. Iza toga stojim toliko stameno kao 500 planina. I zato za Snežanu sve ovo pričam, lepo je pitam: „Što mi se, Sneška, izvinjavaš? Ako si mislila da moja Zlata ne treba da dobije tvoj glas, molim lepo”. A ona meni onda: „Ali njen otac je meni dao dve pesme”. Pa upravo zbog toga, ja znam za to. Da je imala nešto u svojoj glavi, drukčije bi bilo – rekla je Zlata za Star, pa dodala:

M.M./ATAImages

– To je moj brat po majci. On je najluđi umetnik, svi znaju za mog Piloša, Kemiš ga zna, ma svi muzičari koji savršeno sviraju. Oni svi njega slušaju i plaču. Ja sam joj rekla: „Sneška, mi nismo tražili da bilo ko glasa, nikoga nisam zvala, a ovo što ti mene sada zoveš da se izvinjavaš, ma nema potrebe! To si uradila po svom nahođenju, OK i to je to”. Ali hoću da kažem da ona nije dobar čovek i gotovo, nije dobar čovek! Ovo može da potvrdi 90 odsto pevača, neki neće da kažu jer neće da se zameraju, ni ja nisam dosad htela da kažem, ali ja sam je jednom napenalila za ceo život i ona to dobro zna i pamti. Ja ne volim da pričam iza leđa, a kad me je zvala sad za moje dete, moju Zlatu, ja sam to progutala i ovde sam dva dana bila jako tužna. Kunem se, žao mi je. Istu je ona imala muku sa sinom oko kocke kao i ja, uvek sam je razumela i kad su je ljudi napadali, branila sam je, jer sam znala kroz šta prolazi. Ali ako si loš čovek, ti ćeš uvek da iskoristiš situaciju, ona je sada iskoristila situaciju da se osveti mom detetu.

Kako se pisalo da su Nataša Rodić, sestra Bogdane Ražnatović, i Zlatin sin Jovan Pejić u vezi, pevačica je otkrila i u kakvim su oni odnosima i priznala da bi volela da joj ona bude snajka.

– Nataša je divna devojka, ali je devet godina starija od mog sina. Sada je to velika razlika, ali kasnije neće biti. Koliko znam, oni se za sada viđaju i lepo im je. Meni Joca sve priča, ali mi nije rekao da li ima nešto više sa njom. Mada, iskrena da budem, ne bih se ljutila da mi Nataša bude snajka, pa i mojoj Goci Božinovskoj će treća ćerka Rodića biti snajka – izjavila je uz osmeh Petrovićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivan Bosiljčić prozvao Dženifer Lopez jer je “iskopirala” Jelenu Tomašević (FOTO)

Mia Borisavljević o drugoj trudnoći: Volela bih da imam dve devojčice

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Star

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike