Kim Kardašijan konačno o navodima da je u vezi s voditeljem CNN-a: Zbog mene mu je „skočila cena"!

21.06.2021

06:11 >> 06:16

0

Osim toga, osvrnula se i na glasine o romansi s Malumom, pa naglasila da - ništa od toga nije istina

Kim Kardašijan konačno o navodima da je u vezi s voditeljem CNN-a: Zbog mene mu je „skočila cena"!
Copyright Kim Kardašijan Profimedia

Dok strani mediji bruje o navodnoj Vestovoj romansi sa Irinom Šajk, Kim Kardašijan prate spekulacije o tome kako joj – ili prijatelji traže novog dečka ili pokušava da „upeca” nekoga objavljujući provokativne fotografije po društvenim mrežama. Zato je tokom „reunion” epizode na samom kraju šoua „U korak s Kardašijanovima” i te kako privukla pažnju govoreći o svom emotivnom životu, posle šuškanja da je u vezi s voditeljem CNN-a, te poznatim Malumom.

 

Voditelj, ali i mentor, kada je njena advokatura u pitanju, čak se i njenim fanovima dopao i mnogi već neko vreme „navijaju za njih i njihovu ljubav”.

Pročitajte još:

Pošto je ona konačno progovorila o tome, međutim, shvatili su da je to sve bilo – uzalud.

– Van (Džouns) mi je pisao. Kaže: „Ova šuškanja da smo zajedno su mi ,podigla cenu’, znaš li na koliko sam ,dejtova’ pozvan? Hvala ti, dužan sam ti za ovo – ispričala je Kim kroz osmeh.

Endi Koen, koji je vodio poslednje okupljanje Kardašijan-Džener „klana”, zatim ju je upitao za Malumu, kog je ona takođe „otpisala”.

– Ne, ne. Ne izlazim ni sa kim. S Malumom sam se videla svega nekoliko puta u Majamiju, ali ne na „taj” način. Jako je fin, to moram da priznam – ispričala je pa dodala kako trenutno, samo i jednostavno uživa u četrdesetoj, „u svom najlepšem izdanju i miru”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike