Glasovi publike odlučili: Grupa „Hurricane” odnela titulu za najbolji evrovizijski nastup!

21.06.2021

07:10 >> 07:12

0

Autor: Marija Mitić

Iako su mnogi osporavali naše predstavnice i njihov scenski nastup, sati treniranja i uvežbavanja koreografije, ipak su im se isplatili

Glasovi publike odlučili: Grupa „Hurricane” odnela titulu za najbolji evrovizijski nastup!
Copyright Foto: Profimedia

Nastup naših ovogodišnjih predstavnica na izboru za Pesmu Evrovizije, grupe “Hurricane“, proglašen je za najbolji nastup ovog takmičenja.

OGAE Srbija organizovao je glasanje za najbolji nastup na Pesmi Evrovizije, po treći put, a nije uvek bio slučaj da prvo mesto odnesu baš naši predstavnici.

Posle grupe “Hurricane”, na drugom mestu nalazi se Ukrajina, grupa Go_A koja je sa pesmom „Shum“ osvojila 10,81% vaših glasova. Barbara Pravi, predstavnica Francuske osvojila je 9,18% vaših glasova, čime je zauzela treće mesto, odmah ispred pobednika Pesme Evrovizije, italijanske grupe Måneskin koja je osvojila 8,19% glasova.

Foto: Profimedia

Glasanje je trajalo nedelju dana, a najlošije su se kotirale Severna Makedonija, Gruzija, Poljska, Danska, Austrija, Holandija, Češka i Ujedinjeno Kraljevstvo, koje su ostale bez ijednog glasa.

Što se tiče ostalih naših suseda, Albanija je osvojila 2,95% vaših glasova, zatim sledi Bugarska sa 2,62% glasova, pa Rumunija sa 1,96% glasova, dok je Slovenija osvojila svega 0,65% glasova.

Naše ovogodišnje predstavnice, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, mesecima su se pripremale za ovaj nastup, i sate i sate provodile igrajući i trenirajući. Plesnu koreografiju, koja nimalo nije delovala lako, dovele su do perfekcije, a pevačicama se može pozavideti i na kondiciji, s obzirom da su zahtevnu pesmu “Loco, Loco”, izvele uživo tokom energičnog plesa.

Hurricane Profimedia

Podsetimo, grupa “Hurricane” naišla je na niz negativnih kritika kada je njihov scenski nastup u pitanju, kao i stajling koji su ponele na grandioznoj evrovizijskoj sceni. Ipak, ako je sudeći po ovoj tituli, izgleda da je više onih kojima su se naše Uraganke dopale.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike